Dempsey Wilkinson and Statler Riley

Klea

Dempsey i të fejuarit 90-ditor i pyet për ‘humbje kohe’ Marrëdhënia me Statler-in mbi Dilemën e foshnjës!

Dempsey i të fejuarit 90-ditor i pyet për ‘humbje kohe’ Marrëdhënia me Statler-in mbi Dilemën e foshnjës!

Dempsey Wilkinson dhe Statler Riley’s marrëdhënia duket të jetë në terren të lëkundur ndërsa ata flasin për potencialin e krijimit të një familjeje.

90 Ditë të fejuar

Më 10 shtator, episodi i I fejuari 90 ditor: Para 90 ditëvetë dashurat hapen për atë që i pret lidhjes së tyre.

“Unë me të vërtetë dua të kem qartësi nga Statleri nëse ajo dëshiron fëmijë apo jo”, Dempsey Wilkinson, 28 vjeç, tha në një rrëfim. “Sepse nëse duam gjëra të ndryshme, e gjithë marrëdhënia jonë mund të jetë thjesht një humbje kohe.”

90 Ditë të fejuar

Më pas klipi kalon në një skenë me Dempsey dhe 33-vjeçari Statleri duke ngrënë darkë, ku Dempsey flet për temat e martesës dhe krijimit të familjes me partnerin e saj.

“Pse doni fëmijë? Pse?” Statleri përgjigjet përpara se e dashura e saj të lotojë dhe shpjegon se “fëmijët e bëjnë botën një vend më të mirë”.

Dempsey Wilkinson dhe Statler Riley

Statlerindërkohë mbetet e pasigurt për idenë për të pasur fëmijë.

“Ato duken si shumë punë dhe shumë para,” tha ajo, duke vënë në dukje se birësimi vetë e bën atë të kujdesshme për t’i vënë ato vështirësi tek një foshnjë në një pozicion të ngjashëm. “Nuk e di nëse kam vullnetin emocional dhe mendor. Nuk ndihem sikur e kam atë kockën e nënës brenda meje.”

90 Ditë të fejuar

Derisa Dempsey shprehu një këndvështrim pozitiv për birësimin, Statleri përcolli se aktualisht po kalon sfida personale.

“Unë mendoj se shumë njerëz shkojnë në birësim vetëm duke menduar se gjithçka është e çuditshme dhe fëmija do të jetë mirënjohës ndaj jush dhe gjërat do të jenë të lehta.” Statleri tha në një rrëfim. “Thjesht nuk është kështu. Më hoqën pothuajse në të dytin që linda, kështu që gjithmonë e kam ndier atë që më mungonte një pjesë e imja, dhe kam ende shumë trauma të të birësuarve që nuk i kam kaluar”.

Ajo vazhdoi: “Është sinqerisht një lloj nxitës të kesh këtë lloj bisede.”

Dempsey Wilkinson dhe Statler Riley

Fragmenti përfundon me një tension të dukshëm si Dempsey deklaron me vendosmëri synimin e saj për të “lindur një fëmijë” në të ardhmen, qoftë individualisht apo me një partner.

Dempsey Wilkinson dhe Statler Riley

vendas në Mbretërinë e Bashkuar Dempsey dhe Statleri fillimisht falsifikuan lidhjen e tyre online. Pas një periudhe të konsiderueshme shtatë mujore njohjeje me njëri-tjetrin përmes rrjeteve sociale, dyshja më në fund patën takimin e tyre të parë të shumëpritur ballë për ballë në I fejuari 90 ditor: Para 90 ditëve.

Dempsey Wilkinson dhe Statler Riley

Siç e kanë parë shikuesit gjatë sezonit të 6-të, Statleri bëri udhëtimin e saj të parë në Dempsey-t vendlindja e çuditshme në Anglinë rurale. Pavarësisht lidhjes së tyre të fortë, çifti është përballur me pjesën e tyre të mosmarrëveshjeve, duke u përplasur për një sërë çështjesh, nga përcaktimi i një afati kohor për bashkëjetesën e deri tek lundrimi i reagimeve të familjes dhe miqve ndaj marrëdhënies së tyre.

I fejuari 90 ditor: Para 90 ditëve transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.