Kroy Biermann

Klea

Deluzion apo në mohim? Kim Zolciak mbetet pas shpresës mes shtytjes së Kroy për divorc dhe shitje në shtëpi!

Deluzion apo në mohim? Kim Zolciak mbetet pas shpresës mes shtytjes së Kroy për divorc dhe shitje në shtëpi!

Kim Zolciak duket se strehon mohim të rrënjosur thellë, ose ndoshta ka pasur një kthesë dramatike në Kroy Biermann’s fund, ndërsa ajo vazhdon të flasë për martesën e saj sikur ende nuk ka arritur përfundimin e saj. Ky këndvështrim vjen si befasi duke pasur parasysh se bashkëshorti i saj jo vetëm që ka nisur procedurat e divorcit, por gjithashtu është i prirur për të nxjerrë në treg banesën e tyre familjare.

Kroy Biermann

Kim Zolciak Kohët e fundit shkoi në Instagram Story për të deklaruar, “Unë po jetoj këtu dhe nuk shkoj askund! Po punojmë për martesën tonë dhe kemi jetuar si burrë e grua. Gënjeshtrat e përditshme janë të tepërta.”

Kim Zolciak

Megjithatë, realiteti i situatës është më kompleks. Kroy Biermann ka bërë zyrtarisht kërkesën për divorc dhe kërkon kujdestarinë e fëmijëve të tyre. Ai e ka drejtuar gishtin nga Kim, duke e akuzuar atë se e ka çuar familjen në vështirësi të rënda financiare, me zakonet e saj të lojërave të fatit që janë një kontribues i rëndësishëm në çështjet e tyre monetare.

Kim Zolciak

Kroy po shtyn për Kim për të rënë dakord për të shitur shtëpinë e tyre familjare, një lëvizje e nxitur nga presionet financiare në rritje me të cilat përballen, duke përfshirë një borxh IRS që tejkalon një milion dollarë dhe disa padi që arrijnë në qindra mijëra borxhe personale të pazgjidhura. Ndër këto, bie në sy një kartëmonedhë marramendëse prej 150 mijë dollarësh nga SAKS.

Pavarësisht konfirmimit nga të Kroit ekipi ligjor duke folur për TMZ dhe duke pohuar se divorci po vazhdon siç ishte planifikuar, Kim mban një fije shprese, duke besuar se martesa e tyre ende mund të shpëtohet.

Kim Zolciak

Debatet e vazhdueshme të çiftit kanë dalë jashtë kontrollit, duke çuar në thirrjen e autoriteteve lokale në rezidencën e tyre dy herë në gusht për shkak të ankesave për shqetësime në familje.

Më 27 gusht, një debat u ndez kur dikush brenda shtëpisë thirri 911 dhe e mbylli telefonin, sipas një raporti të Departamentit të Policisë në Milton, Gjeorgji.

Kroy Biermann

Telefonata e dyshimtë erdhi dy ditë më pas Kim Zolciak thirri policinë për të raportuar se burri i saj e kishte mbyllur atë jashtë shtëpisë së tyre. Kroy thuhet se i ka rënë një jastëk jashtë derës së hyrjes së rezidencës për ish-in e tij të larguar.

Kim Zolciak

Kroy dhe Kim të dy aplikuan për divorc në maj. Kërkesat e dyfishta të divorcit nisën një varg akuzash nga të dyja palët, me Kim duke thirrur Kroy për përdorim të supozuar të drogës dhe Kroy duke akuzuar Kim të paturit e një varësie nga bixhozi. Kim ndan katër fëmijë me ish-mbrojtësin e linjës së Atlanta Falcons, Kroy Jr., 11 vjeç, dhe Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane. Kroy miratuar e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 21, pas martesës së tyre në 2011.