Deckhands më të mira dhe më të këqija nga ekskluziviteti i kuvertës së poshtme

Klea

Deckhands më të mira dhe më të këqija nga ekskluziviteti i kuvertës së poshtme

Poshtë kuvertës ekskluziviteti ka bërë një punë të shkëlqyer duke i prezantuar shikuesit me industrinë e jahteve, duke përfshirë ata që njihen si deckhands. Deckhands shërbejnë në ekipin e jashtëm të jahtit. Ata punojnë për të mirëmbajtur anijen ndërsa pastrojnë edhe zonën e jashtme. Shumë shoqërues në kuvertë gjithashtu i çojnë mysafirët në aktivitete charter, veçanërisht ato që janë sportive dhe aktive. Përderisa Below Deck ka parë shumë deckhands të shkëlqyera, ekskluziviteti ka pasur gjithashtu pjesën e saj të drejtë të deckhands që kanë hedhur topin.

Connie Arias – Më e mira

Femrat në kuvertë janë një dukuri e rrallë, kështu që ishte mirë të shihje Connie Arias të bënte një punë të mahnitshme në pozicionin gjatë Sezonit 3 të Below Deck. Etika e punës e Connie ishte e përsosur dhe ajo ishte një lojtare e mrekullueshme e ekipit gjatë gjithë sezonit.

Connie shkëlqeu jo vetëm kur bëhej fjalë për punën e saj si deckhand, por edhe me miqësitë e saj me pjesën tjetër të ekuipazhit. Connie madje i bëri përshtypje kapitenit Lee Rosbach, për të cilin fansat e Below Deck e dinë se nuk është një detyrë e lehtë!

Harry Van Vliet – Më i miri

Harry Van Vliet ishte një i preferuar i fansave në sezonin e fundit të Below Deck Down Under Sezon 2, ku ai ishte një deckhand fantastik si dhe një mik. Ishte e qartë që në fillim se Harry kishte përvojë në industrinë e jahteve. Ai ishte një anëtar solid i ekuipazhit gjatë një sezoni të vështirë për ekuipazhin e jashtëm.

Përveç detyrave të tij, Harry ishte një mik i madh për pjesën tjetër të ekuipazhit dhe u përpoq të ishte atje për anëtarët e tjerë të ekuipazhit në nevojë.

Ashton Pienaar – Më i miri

Ashton Pienaar ishte një deckhand në Sezonet 6 dhe 7 të Below Deck, dhe ai bëri një punë të shkëlqyer në këtë pozicion. Ai ishte një nga disa deckhands që përfundimisht u promovua në Bosun, duke treguar se sa e madhe ishte vërtet etika e tij e punës.

Për më tepër, Ashton kishte gjithmonë një qëndrim të mirë kur gjërat shkonin keq, ndërsa shumë të tjerë deckhands kanë pasur një tendencë për t’u frustruar më lehtë.

Rhylee Gerber – Më e keqja

Rhylee Gerber ishte një deckhand gjatë sezoneve 6 dhe 7 të Below Deck, ku ajo fatkeqësisht solli më shumë dramë sesa ndihmë. Ndërsa Rhylee nuk ishte e tmerrshme për të qenë në një kuvertë, qëndrimi i saj i keq përfundimisht çoi në rënien e saj në bord.

Një nga tiparet më të këqija të Rhylee ishte që të detyronte anëtarët e tjerë të ekuipazhit të saj të merrnin anën gjatë debateve, gjë që i bëri të gjithë të pakëndshëm.

Trevor Walker – Më e keqja

Trevor Walker është padyshim një nga lojtarët më të këqij në historinë e “Blow Deck”, pasi ai ishte jashtëzakonisht joprofesional me të ftuarit, si dhe me ekuipazhin. Trevor nuk ishte Bosun, por shpesh vepronte ashtu siç ishte në krye, gjë që sigurisht nuk ishte.

Përveç punës së tij të dobët në grup, Trevor ishte i pasjellshëm me pjesën tjetër të ekuipazhit, veçanërisht me shokët e tij. Meqenëse Trevor nuk i shtoi shumë skuadrës, nuk ishte befasi për tifozët kur kapiteni Lee vendosi ta pushonte.

James Hough – Më e keqja

James Hough punoi si deckhand në Sezonin 8 të Below Deck, ku u bë shpejt i diskutueshëm. Problemi kryesor me James ishte se ai ishte thjesht një flirt dhe e vendoste bisedën me gratë përpara detyrave të tij si një skllav.

Ndërsa shumë drejtues të dekadës u përfshinë në udhëtime me varkë, James thjesht i çoi gjërat shumë larg. James kurrë nuk dështoi të shkaktonte kaos në bord, dhe madje bëri që dy të ftuar të charter të grindeshin për të në një moment!

Kyle Dickard – Më i keqi

Kyle Dickard duke qenë një nga duart më të këqij të “Blow Deck” është ndoshta një nga gjërat e pakta për të cilat të gjithë shikuesit mund të bien dakord. Që nga momenti kur u prezantua në Below Deck Adventure, Kyle nuk ishte gjë tjetër veçse telashe. Kyle e filloi sezonin me një notë të dobët kur flirtoi me një anëtar tjetër të ekuipazhit para të ftuarve charter, gjë që është jashtëzakonisht e papërshtatshme.

Për t’i bërë gjërat edhe më keq, Kyle e trajtoi keq kolegun e tij Nathan Morley dhe madje përdori sharje racore kur fliste me të. Pasi gjërat shkuan shumë larg, Kyle u pushua përfundimisht vetëm në tre episode. Fansat e Poshtë Deck ishin të lumtur që panë Kyle të pushohej kaq herët, pasi një sjellje e tillë nuk është absolutisht e pranueshme.