Deborah Williams lëshon kundërshtime kundër Keiarna Stewart

Klea

Deborah Williams lëshon kundërshtime kundër Keiarna Stewart

Deborah Williams sapo lëshoi ​​një përgënjeshtrim prej 7 milionë dollarësh Keiarna Stewartpas saj Amvise të vërteta të Potomac Ylli i sezonit 8 “Friend Of” e goditi atë me një padi pas xhirimeve. Për të përmbledhur, pikërisht kur kamerat u mbyllën në lançimin e linjës së modës së Gizelle Bryant dhe Ashley Darby në sezonin 8, pijet dhe grushtat filluan të fluturonin. Si rezultat, Keiarna paditi Deborah për një shumë të madhe 10 milionë dollarë. Tani Deborah ka kockën e saj, pak më të lirë, për të zgjedhur. Pra, ajo vjen pas Keiarna-s për 7 milionë dollarë.

Kundërpadia e Deborës

TV Deets ka bërë punën e Zotit, duke gjetur dokumentet e gjykatës që mbajnë kundërpaditë e Deborah ndaj padisë së Keiarnës. Si fillim, dorëzimi i Deborah shpjegon se gjatë natës së lëshimit të Gizelle dhe Ashley, supozohet se Candiace Dillard filloi ta tallte atë. “Gjatë gjithë kësaj ngjarje, sulmet verbale të zonjës Bassett ishin jashtëzakonisht të egra ndaj zonjës Williams. Thirrja dhe nxitja e emrit ishte anormalisht e tepruar – në dukje qëllimisht provokuese,” thuhet në dokumentet e Deborah.

Në dukje të Deborës, pasi ajo shkëmbeu disa fjalë me Candiace, Candiace mori një shishe shampanjë “si për t’ia hedhur” asaj. Ndërkohë, Keiarna filloi të mbronte në mënyrë agresive Candiace, gjë që çoi në goditjen e saj me grusht Deborah “katror në fytyrë”.

Sipas kundërpadisë së saj, Deborah as nuk e kishte takuar kurrë Keiarnën përpara kësaj ngjarjeje. Prandaj, ajo është në humbje se pse Keiarna madje u fut në këtë rrëmujë. Në mënyrë të egër, avokatët e Deborës po akuzojnë gjithashtu këtë grindje si të inskenuar. Kjo për shkak se kamerat e Bravos ishin të fikur, por dikush në këtë festë ende e regjistroi dhe e zbuloi këtë luftë në TMZ.

Se kush e ka bërë këtë, ajo nuk është e sigurt. Ende. Por Debora është e sigurt për një gjë. Ajo e di saktësisht se çfarë duhet të paguajë Keiarna tani.

Në përgjithësi, Deborah po kërkon të mbledhë 3 milion dollarë “plus dëme ndëshkuese, plus interesa dhe kosto për sulmin dhe baterinë” në përgjigje të Pikës 1, sulmit dhe baterisë. Në Pikën 2, e cila liston shkaktimin e qëllimshëm të shqetësimit emocional, Deborah po kërkon 3 milionë dollarë të tjera “plus tarifat”. Por, ajo po kërkon gjithashtu të shtojë 1 milion dollarë të tjerë “dhe kosto” për shpifje. Kjo e çon kundërpadinë e saj në 7 milionë dollarë.

Natyrisht, Sezoni 9 i RHOP ka të ngjarë të flasë për këtë temë edhe më shumë.