David Eason

Klea

David Eason pretendon se Jenelle Evans ka mashtruar SHUMË HERË … Të josh burrat në ‘Tokë’ si zëvendësues të mundshëm!

David Eason pretendon se Jenelle Evans ka mashtruar SHUMË HERË … Të josh burrat në ‘Tokë’ si zëvendësues të mundshëm!

David Eason ka bërë pretendime të guximshme për marrëdhënien e tij me Jenelle Evans – duke pretenduar për tradhti nga ana e saj me “dhjetëra djem” gjatë gjithë kohës së tyre së bashku.

Në një intervistë për Celebuzz, David Eason u hap për martesën e tij me të parën Mami adoleshente 2 yll, duke ofruar një pasqyrë mbi akuzat që janë shfaqur.

Jenelle Evans

Davidi35, fillimisht reagoi ndaj një postimi të shpërndarë nga Jenellee cila përfshinte një pamje të një bisede midis çiftit të larguar që daton në vitin 2022. Ky ndërveprim duket se ka qenë një katalizator për Davidi për të folur për këndvështrimin e tij për çështjet që rëndonin martesën e tyre.

David Eason

Brenda mesazheve të përbashkëta, përmbajtja zbulon një mosmarrëveshje midis Davidi dhe Jenelle lidhur me e Davidit komunikimi me ish-gruan e tij, Whitney Rich. Jenelle’s postimi theksoi zhgënjimin e saj, duke thënë, “Shpresoj që të jeni [sic] Biseda me Whitney-n ia vlente.”

David Eason

Në përgjigje të akuzave për pabesi nga ana e tij, Davidi mohon me forcë çdo keqbërje në shkëmbimet e tij me Whitney. Ai i tha gazetës, “Kjo nuk është mashtrim, por unë kam shumë prova për mashtrimin e saj”, duke hedhur poshtë me vendosmëri nocionin se veprimet e tij përbënin pabesi dhe në vend të kësaj duke e zhvendosur fokusin drejt akuzave kundër Jenelle.

David Eason

Davidi shtjelluan më tej natyrën e trazuar të marrëdhënies së tyre, duke zbuluar:

“Plus ajo thjesht u përpoq të nxirrte një urdhër ndalimi ndaj meje dhe ai u mohua!”

Davidi nuk u ndal me kaq, ai përshkallëzoi akuzat ndaj Jenelle duke pretenduar pabesi nga ana e saj.

“Ajo më mashtroi me dhjetëra djem dhe unë i kam të gjitha provat,” pohoi ai. Megjithatë, Davidi nuk ka ofruar asnjë provë në kohën e intervistës së tij.

David Eason

Duke reflektuar mbi situatën e përgjithshme, ish-ylli i MTV shprehu keqardhjen për rrethanat në lidhje me marrëdhënien e tyre, duke treguar një dinamikë të trazuar dhe të diskutueshme që është shpalosur publikisht.

David Eason

Davidi ndau një reflektim thellësisht personal mbi numrin emocional të akuzave kundër Jenelleduke detajuar vështirësinë që ai hasi në ndërveprimet e tyre.

“Ka qenë gjëja më e vështirë në botë ta shikosh atë në fytyrë pas vitesh, duke e ditur se ajo po u thoshte burrave të tjerë se donte që ata të vinin në shtëpinë time për të qenë me të,” shpjegoi ai.

Jenelle Evans

Davidi portretizoi një foto të tradhtisë, duke pretenduar se Jenelle jo vetëm që kërkoi shoqërinë e burrave të tjerë, por edhe shpërtheu pasuritë e saj për t’i joshur ata.

“Duke u treguar atyre të gjitha për gjërat e saj (varkë, tokë, shtëpi, pishinë)” – shtoi ai, duke treguar se këto biseda ishin një ftesë për një partner të ri për të zënë vendin e tij.

Ai më tej pohoi, “Ajo ka qenë gati që një burrë i ri të zhvendoset për një kohë të gjatë”, duke sugjeruar se Jenelle’s veprimet ishin pjesë e një plani afatgjatë për ta zëvendësuar atë. Davidi edhe i akuzuar Jenelle duke e nënçmuar atë ndaj të tjerëve, duke thënë: “Të them se si jam një s**t i tillë në shumë mënyra.”

Jenelle Evans

Jenelle paraqitur për ndarje ligjore nga Davidi më 23 shkurt 2024.

Davidi u hap për gjendjen e tij aktuale të mirëqenies – ai shprehu një përmirësim të konsiderueshëm në shëndetin dhe lumturinë e tij pas ndarjes së tij nga Jenelle.

“Unë jam shumë më i lumtur dhe më i shëndetshëm pa Jenelle,” Davidi shtoi, “Stresi nën të cilin isha po më sëmurte fizikisht. Jam shumë i lumtur që nuk më duhet të zgjohem nga ankthi ekstrem çdo mëngjes tani.”

David Eason

Davidi gjithashtu përcolli dëshirën e tij për të finalizuar ligjërisht ndarjen e tyre, duke treguar gatishmërinë e tij për të kaluar nga ky kapitull në jetën e tij.

“Kam rrëfyer se jam gati të firmos dokumentet e divorcit sa më shpejt të jetë e mundur”, pohon ai në intervistë.

Mes kësaj drame të shpalosur, Jenelle ka shprehur zhgënjimin e saj me e Davidit diskutime publike rreth saj. Ajo kritikoi burrin e saj të larguar për përmendjen e tij të shpeshtë në rrjetet sociale, duke sugjeruar se komenti i tij ishte i pajustifikuar dhe ndërhyrës.

Jenelle Evans

Ne pergjigje, Davidi mbrojti veprimet e tij duke pohuar se deklaratat e tij lidhur me Jenelle ishin të bazuara në të vërtetën.

“Ylli i realitetit tha se të vetmet gjëra që ai thotë për Jenelle janë ‘fakte’,” pohoi ai

Jenelle Evans

Davidi theksoi konsideratën e kujdesshme pas deklaratave të tij publike në lidhje me të larguarin e tij Jenelleduke i thënë faqes.

“Unë kam thënë vetëm gjëra që janë fakte të plota dhe nuk kam ekspozuar asnjë nga provat e mia përveç gjërave për të cilat ajo ishte në dijeni.” Davidi pohoi ndërsa e përshkruante qasjen e tij si të matur, “Unë kam qenë shumë strategjik me fjalët e mia”, duke sugjeruar një zgjedhje të qëllimshme në informacionin që ai zgjodhi të zbulonte publikisht.