David Eason

Klea

David Eason nën hetim penal nga CPS për abuzim me djalin e Jenelle Evans, Jace

David Eason nën hetim penal nga CPS për abuzim me djalin e Jenelle Evans, Jace

David Easonburri Jenelle Evansështë bërë objekt i një hetimi penal pasi Shërbimet e Mbrojtjes së Fëmijëve hetojnë sulmin e tij të supozuar ndaj Mami adoleshente 2 djali 14-vjeçar i alumit, Jace.

Jenelle Evans

US Sun raporton se një person i brendshëm i zbatimit të ligjit ka konfirmuar hetimin penal ndaj çiftit mes akuzave se Davidi ka sulmuar adoleshentin.

Burimet më parë pretenduan se si CPS ashtu edhe Departamenti i Sherifit të Qarkut Columbus po hetonin një incident të supozuar pas Jace iku nga prona e çiftit tre herë, mes gushtit dhe shtatorit. Jace u dërgua në paraburgim nga CPS pasi u shtrua në spital për një vlerësim mendor pas tentativës së tretë të arratisjes. Gjyshja e tij, Barbara Evans, është kujdesur për Jace që kur doli nga spitali më 10 tetor.

Janelle Evans

Ky zhvillim shënon herën e parë që ndonjë burim policor e etiketoi situatën “një hetim penal në vazhdim”, jo thjesht një rast CPS.

Një seancë gjyqësore e posaçme u zhvillua më 11 tetor, e cila thuhet se çoi në një hetim të zgjeruar të CPS. Një gjykatës supozohet se urdhëroi Jenelle për të sjellë djalin e saj, Kaiser, 9 vjeç, dhe vajzën 6-vjeçare, Ensley, për t’u marrë në pyetje pa praninë e bashkëshortit të saj. Punonjësi i rastit supozohet se e qortoi alumin e MTV-së për shkak se e bëri të vështirë për agjencinë të intervistonte fëmijët në raste të mëparshme. Këtë urdhëroi gjykatësi Jenelle kthehuni me dy fëmijët për të lejuar një intervistë me një punonjës të rastit CPS.

Jace Evans

Ashley raportoi se Kaiser dhe Ensley do të merren në pyetje përveç nënës së tyre. Zëvendës sherifi, i cili intervistoi Jace në spital, e ndjekur me të rinjtë gjatë një seance të posaçme, javën e kaluar. Zyrtari kërkoi dëshmi rezervë të Jace’s lëndimet e supozuara dhe CPS-ja kërkuan leje për të folur me anëtarët e tjerë të familjes të cilët mund të kenë informacion rreth incidenteve të tjera të abuzimit të supozuar.

Jenelle Evans

Një burim tha: “Gjyqtari bëri shumë pyetje se çfarë Jace pa, dhe ajo i mori shumë seriozisht akuzat për abuzim ndaj të miturve të tjerë në shtëpi.”

Jenelle Evans

Informacionet e reja të publikuara javën e kaluar e zbuluan këtë Jace kishte ndërprerë shkollimin në gusht, pas incidentit të dytë të arratisjes.

Jace nuk ka shkuar në shkollë që nga gushti. Ndërsa ai ishte me Jenelle, ai do të ishte vetëm në shtëpi gjithë ditën,” pohoi një i brendshëm.

Jace Evans

Një burim i dytë pretendoi se Kaiser gjithashtu kishte pasur probleme në shkollë.

Kaiser u pezullua nga shkolla për një javë kohët e fundit. Ai është në klasën e tretë. Nuk është aspak normale,” pohoi këshilltari. “Fëmijët po luajnë dhe kjo është një thirrje totale për ndihmë. Të gjithë janë ulur ngushtë dhe shpresojnë që më shumë të zbulohen që atëherë Jace u hoq.”

David Eason

Jenelle nuk lejohet të flasë me Jace përveç nëse adoleshenti fillon komunikimin. Davidi është i ndaluar nga çdo ndërveprim me Jace, për një burim.

Barbara do të kontrollohet në gjykatë më vonë këtë muaj për të vlerësuar marrëveshjen e re të jetesës. Jenelle’s nëna kishte kujdestarinë e plotë ligjore të Jace që nga koha kur ai ishte i vogël derisa ajo ia dha kujdestarinë e adoleshentit nënës së tij, në mars 2023.