Jenelle Evans

Klea

David Eason i përgjigjet akuzave penale të sulmit mbytës kundër Jace

David Eason i përgjigjet akuzave penale të sulmit mbytës kundër Jace

David Eason shkoi në rrjetet sociale për t’u zënë pas gruas së tij, Mami adoleshente 2 shap, Jenelle Evansshpalli pafajësinë e bashkëshortit të saj në një koment online.

David Eason

Te premten, Eshli dha lajmin se Eason ishte goditur me një “sulm me mbytje”, akuzë pas një gjykate më 10 janar. Akuza e re erdhi më pas Eason u akuzua për keqtrajtim të fëmijëve, disa muaj më parë.

David Eason

Në tetor, Eason u akuzua zyrtarisht për abuzim të fëmijëve në lidhje me një incident që përfshinte Jenelle’s djali 14 vjeç, Jace Evans. Autoritetet e Karolinës së Veriut u akuzuan Davidi pasi adoleshenti u largua nga shtëpia e familjes në tre raste të ndara midis gushtit dhe shtatorit 2023. Jace u shtrua në spital dhe iu nënshtrua një vlerësimi mendor pasi ndërhyri CPS. Ai i tha policisë se kishte ikur nga shtëpia e nënës dhe njerkut të tij sepse ishte sulmuar nga Eason.

Jenelle Evans

Dokumentet e gjykatës thuhet – “[David] bëri në mënyrë të paligjshme dhe me dëshirë, duke qenë prindër të Jace V Evans, i cili ishte një fëmijë, më pak se 16 vjeç, i ka shkaktuar lëndim fizik atij fëmije. Lëndimi fizik i shkaktuar ka shkaktuar shenja në [Jace’s] krahun e djathtë, dhe anën e majtë dhe të djathtë të qafës, dhe është shkaktuar me mjete të tjera jo aksidentale.”

David Eason

Eason foli përmes Facebook-ut, duke deklaruar pafajësinë e tij dhe duke mohuar ekzistimin e pamjeve të përfolura të kamerave të Ring për sulmin e supozuar.

“Unë e di që ju ndoshta jeni ende duke mbajtur maskën tuaj Covid dhe prisni që alienët të bien nga qielli, por unë mund t’ju premtoj një gjë, NUK KA PAJIM KAMERA TË UNAZËS!” Eason ka shkruar në një postim në Facebook. “Nëse do të kishte, do të vërtetonte thjesht pafajësinë time…”

Jace Evans

Të hënën, Eason përsëriti se ishte i pafajshëm.

“Mund të lutesh për rënien time sa të duash, por vetëm po e lëndon veten”, shkroi ai. “Unë do të qëndroj gjithmonë i fortë sepse gjithmonë kam bërë atë që është e drejtë, pavarësisht se çfarë keni dëgjuar. Kështu që fjalët e tua jo vetëm që nuk më lëndojnë, por edhe më inkurajojnë të jem njeriu më i mirë për familjen time!”

Janelle Evans

Eason’s Kritikët nxituan të theksonin se ai nuk kishte punë, gjë që shkaktoi një përgjigje nga motra e tij, April. April shkoi në seksionin e komenteve për të mbrojtur vëllain e saj, duke këmbëngulur se ai në fakt kishte të ardhura.

“Cili është përkufizimi i një pune?” Prilli pyeti në mënyrë retorike. “Le t’ju them… ofroni shërbime-paguani…. ai e bën atë…BOM…punë.”

Jace Evans

Eason, 35 vjeç, i kujtoi një përdoruesi se ai ishte “akuzuar, jo i dënuar” për sulm dhe abuzim të fëmijëve. Ai informoi një ndjekës tjetër të shqetësuar: “Unë mora këshilla, ata thanë se nuk kam nevojë për këshillim.”

David Eason

Jenelle31-vjeçarja i dha një mbrojtje të zjarrtë bashkëshortit të saj në mediat sociale të premten. Ajo thuhet se ka sulmuar zyrtarët e qarkut, nëpërmjet telefonatave, sepse nuk e kanë informuar për akuzën më të re.

Jenelle Evans

Ish-ylli i MTV-së shkroi në Facebook: “Unë jam këtu duke menduar për biznesin tim, duke u përpjekur të postoj përmbajtje pozitive dhe njerëzit vazhdimisht përpiqen të më rrëzojnë.”

Nëna e tre fëmijëve vazhdoi: “Unë jetoj në vendin më të korruptuar në botë. Është qesharake se sa paragjykues janë njerëzit kundër nesh…kur e vërteta del në shesh, shpresoj të ndihesh budalla. Nuk duroj dot ku jetoj. Federatat duhet të shqyrtojnë të gjithë korrupsionin me të cilin kam trajtuar prej vitesh me organet e zbatimit të ligjit të Karolinës së Veriut. Patjetër që lëviz kur të gjitha këto thuhen dhe bëhen. Nuk mund të presim. #FreshStart #FamiljaFirst”