Jenelle Evans

Klea

David Eason akuzohet për ABUZIM TË FËMIJËVE… Jenelle Evans mbron burrin e saj, pretendon se policia dështoi hetimin

David Eason akuzohet për ABUZIM TË FËMIJËVE… Jenelle Evans mbron burrin e saj, pretendon se policia dështoi hetimin

David Eason është akuzuar zyrtarisht për abuzim të fëmijëve Jenelle Evans’ djali 14 vjeç, Jace Evansnga autoritetet e Karolinës së Veriut.

David Eason

Akuza vjen pas një incidenti tronditës që u largua Jace Evans shtruar në spital me shenja të theksuara abuzimi.

Pavarësisht natyrës së rëndë të akuzave, i pari Mami adoleshente 2 ylli po qëndron pranë burrit të saj. Jenelle shqetësimin dhe skepticizmin e saj për hetimin e policisë e përcolli përmes Instagramit.

“Ju do të mendonit se policia nuk do të bënte një hetim të njëanshëm policor.” Jenelle ka shkruar. “Ata nuk kanë bërë intervista. Nuk kërkova asnjë informacion nga prindërit… Kjo duket si një situatë shumë e njëanshme si çdo herë më parë.”

David Eason

Akuza kundër Davidi u shpalos pas një hetimi nga Shërbimet e Mbrojtjes së Fëmijëve (CPS) dhe Policia e Qarkut Columbus në Karolinën e Veriut, pas raportimeve për zhdukjen e adoleshentit dhe shtrimin e mëvonshëm në spital. Duke kontribuar më tej në sagën dëshpëruese, u shfaqën raporte që theksonin fillimin e një hetimi të CPS-së për Jenelle dhe Davidipas akuzave nga Jace duke pretenduar veprime të papërshtatshme nga njerku i tij.

Jace Evans

I prekur thellësisht nga ngjarjet që po zhvillohen, Jenelle tregoi një guxim në mbrojtjen e bashkëshortit të saj mes akuzave. Ajo gjeti një moment në rrjetet sociale për të shprehur mbështetjen prekës Davidi.

“Ai po akuzohet për disa ngjarje të tmerrshme, të tmerrshme, që nuk është e vërtetë. Unë isha atje, fëmijët e mi ishin atje, të gjithë ishin atje. Ju djema nuk keni ide për detajet,” Jenelle vërtetuar në një video të TikTok të 15 tetorit, duke shkuar aq larg për ta thënë këtë Davidi pata ‘durimin më të madh që kam parë ndonjëherë’. “Thjesht më trishton shumë për Davidin. Për shkak se Davidi është sikur, ai thjesht po i merr të gjitha këto grushta, duke u rrotulluar me të, duke mos thënë s–t. Unë nuk e fajësoj atë dhe ndihem shumë keq për të, sepse fëmijët e mi e adhurojnë atë burrë. Fëmijët e mi e duan shumë atë njeri”

Jace Evans

Në një postim të veçantë, Jenelle shkroi: “Do të mendonit se policia nuk do të bënte një hetim policor të njëanshëm. Ata nuk bënë intervista. Nuk kërkova asnjë informacion nga prindërit. Kjo duket si një situatë shumë e njëanshme si çdo herë më parë.”

Ajo vazhdoi, “Unë i besova atij detektivi me gjithë zemër,” vazhdoi ajo. “Kam harruar se nuk mund t’u besosh policëve… mua budallaqe. Nuk i besoj askujt rreth meje. Do të shkoj në MPB për një kohë.”

Jenelle më pas akuzoi Departamentin e Sherifit të Qarkut Columbus për orkestrimin e një “fushate” shpifëse, kundër Davidi.

“Departamenti i Sherifit të Qarkut Columbus besoj se është ai që bën fushatën e shpifjeve kundër burrit tim dhe duhet të mbahet përgjegjës. Fjalë për fjalë ata treguan detaje për mediat për një të mitur dhe nuk dhanë f**k. Keni emailet për ta vërtetuar atë. Një hetim i hapur supozohet të mbahet privat në të gjitha rrethanat, veçanërisht kur përfshin fëmijë.” Jenelle deklaroi përmes Instagram Story më 24 tetor.

David Eason

Ajo vazhdoi, “Le të shkojmë në gjykatë. Unë kam qenë duke pritur në ditën tonë. Ndihem shumë i dhunuar nga sistemi. Prisni deri në ditën kur të dëgjoni të vërtetën. .. do të më luteni që të mos ju padis.”

Në një histori të mëvonshme në Instagram të shpërndarë më 24 tetor, Jenelle u shfaq të postonte pjesë nga një bisedë që ajo kishte me një detektiv që po hetonte rastin e abuzimit, duke vënë në dukje:

“Nuk do ta mendoja kurrë këtë për ju të dy. Ju djema jeni prindër të shkëlqyer. Mos i besoni mediave, po ju them vetë se gjithçka është në rregull nga ana ime.”

Jace Evans

Ajo ndau atë që duket të jetë përgjigja e saj ndaj oficerit: “Sigurisht, zoti Detektiv, pse zyra juaj po nxjerr gjithçka?”

Më pas, ajo postoi atë që duket se është përgjigja e oficerit për akuzën e saj: “Nuk është zyra jonë, të premtoj se nuk vjen nga ne… Por mamaja jote nga ana tjetër. Gjithçka që ajo vazhdonte të fliste ishte MTV-ja kjo dhe MTV-ja ajo. ”

Në një tjetër histori në Instagram, Jenelle shkroi:

“Kështu që tani e kuptoni zhgënjimin tim. Tani e kuptoni se ku i marr informacionet e mia. Unë jam gënjyer gjatë gjithë kësaj kohe. Nuk u respektua protokolli i duhur. Nuk e kam më idenë se cilit qenie njerëzore mund t’i besoj, madje as gjakut tim.” Ajo vazhdoi, “Unë jam duke u ushqyer me të gjitha këto histori të ndryshme nga njerëz të ndryshëm.”

Ajo e përfundoi fjalën e saj me: “Njerëzit që përpiqen të jenë në anën time të mirë…për të më tradhtuar përsëri pa pushim. Mediat nuk më japin kohë të marr frymë. Unë e di të vërtetën dhe Zoti po ashtu.”

Davidi gjithashtu mori pjesë në mediat sociale, duke ndarë fjalë të mbushura me mohim dhe zhgënjim në lidhje me akuzat, duke u artikuluar me vendosmëri.

“Fëmijët tanë janë nën kujdestarinë tonë dhe çdo gjë që lexoni nuk është e vërtetë!” Ai theksoi më tej një lutje për përmbajtje dhe konsideratë mes rrëfimit që po shpaloset, duke nxitur: “Gjëja më e mirë që mund të bëjë dikush prej jush për Jace është të ndalojë së foluri fare për të, ju lutem! Faleminderit.”

David Eason

Shtimi i kompleksitetit në këtë tregim është çështja e vazhdueshme e kujdestarisë. Pas një beteje të gjatë, dhjetëvjeçare për kujdestari, Jenelle iu dha kujdestaria e plotë e Jace në fillim të vitit 2023. Megjithatë, pas përpjekjes së tij të tretë të arratisjes dhe shtrimit të mëpasshëm në spital, mes akuzave për abuzime që çuan në ndërhyrjen e CPS, Jace u vendos përsëri nën kujdesin e gjyshes së tij, Barbara Evans.