David Beador përballet me akuza për drejtim të pakujdesshëm

Klea

David Beador përballet me akuza për drejtim të pakujdesshëm

Dikush ka parë shumë filma të Fast & Furious, dhe ai dikush po shikon David Beador, i cili përballet me akuza për drejtim të pakujdesshëm. Nga ana e tij, Davidi po zgjedh të mohojë.

Ish-burri i Shannon Beador është kapur në disa probleme ligjore. Radar Online raportoi të gjitha detajet dhe ndryshe nga përplasja e fundit e Shannon me ligjin, incidenti i Davidit nuk përfshinte alkool. Megjithatë, ai është në grep për një kundërvajtje pasi u arrestua duke bërë disa ngarje të dyshuara të rrezikshme.

Udhëtimi i egër i Davidit

Sipas policëve, David po ngiste Porsche 911 të tij të vitit 2022 në Newport Coast kur e arritën duke ecur me 119 MPH në një zonë 60 MPH. E gjithë kjo ndodhi në orën 9:15

Duhet të pyesësh veten pse në botë ai gjoja po shkonte kaq shpejt në mëngjes. A ishte vonë për një takim? A po përpiqej të shkonte në McDonald's para se të ndalonin së shërbyeri mëngjesin? Kudo që të shkonte, policët e ndaluan në gjurmët e tij.

Prokurori i Qarkut Orange e akuzoi përfundimisht për një akuzë kundërvajtëse për drejtim të pakujdesshëm dhe një shkelje për “drejtim të paligjshëm të një automjeti me një shpejtësi më të madhe se 100 milje në orë”.

Davidi mori pjesë në një seancë dhe u deklarua i pafajshëm. Ai ka një seancë tjetër dëgjimore muajin e ardhshëm, ku ka të ngjarë të marrë disa gjoba nëse shpallet fajtor. Edhe pse është e mundur të kalosh pak burg për drejtimin e pakujdesshëm, nuk ka gjasa që David të kalojë ndonjë kohë pas hekurave.

Natyrisht, ky lajm vjen vetëm pak muaj pasi ish-bashkëshortja e tij u përplas me ligjin. Ylli i Real Housewives of Orange County Shannon përplasi makinën e saj në një ndërtesë, u përpoq të largohej nga vendi i ngjarjes dhe më pas përfundoi me një BDI.

E gjithë drama u zhvillua në përvjetorin e martesës së saj me Davidin. Ajo i shmanget kohës pas hekurave, por është në provë për tre vjet. Megjithatë, ishte një përvojë e tmerrshme që mund të kishte qenë katastrofike.

Shannon dhe David janë divorcuar që nga viti 2017, por qartë, ata kanë ende shumë të përbashkëta me këto katastrofa të fundit ngarje. Ndoshta ata të dy duhet të qëndrojnë në marrjen e Ubers. Kjo ndoshta do të ishte më e sigurta për të gjithë.