Data e planifikuar e mbylljes së rezidencës së Kim Zolciak dhe Kroy

Klea

Data e planifikuar e mbylljes së rezidencës së Kim Zolciak dhe Kroy

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann qëndroni duke humbur. Siç e dinë fansat dhe kritikuesit, të dy janë në grahmat e një divorci të çrregullt prej rreth një viti. Lajmi për divorcin erdhi menjëherë pas lajmeve për gjendjen e dobët financiare të çiftit.

Siç doli, ish-yjet e Real Housewives of Atlanta i kishin borxh mbi 1 milion dollarë IRS. Dhe kjo ishte vetëm një pjesë e problemeve financiare me të cilat përballej dyshja e ndarë.

Përmes gjithë kësaj, të paktën ata kishin shtëpinë e tyre. McMansion shërbeu si hapësira e tyre e jetesës, edhe pse ata u përpoqën ta shisnin për të rikuperuar disa humbje. Tani, për fat të keq për çiftin, ajo mund të mos jetë më shtëpia e tyre.

Kim dhe Kroy mund të mbajnë ende pronësinë e shtëpisë

Më 29 prill, TMZ publikoi informacione nga dokumentet ligjore mbi shtëpinë e Kim dhe Kroy. Dokumentet sugjerojnë se Truist Bank është gati të rimarrë pronësinë e shtëpisë. Banka do të nisë një proces të konfiskimit jo-gjyqësor në ose pas 3 majit. Vini re se Kim dhe Kroy nuk do të duhet të largohen më 3 maj, por është më mirë të fillojnë të rregullojnë gjërat e tyre.

Në janar, ne raportuam se Kim dhe Kroy po debatonin me bankën për shtëpinë. Kim dhe Kroy ende shpresonin ta shisnin shtëpinë në atë moment (dhe ndoshta ende po). Por edhe me një çmim të reduktuar prej 4.5 milionë dollarësh, askush nuk ka ofruar të blejë. Pra, meqenëse Kim dhe Kroy dështuan në hipotekën e tyre, banka është brenda të drejtës së tyre për të marrë shtëpinë dhe për të ulur humbjet e tyre.

Megjithatë, sipas TMZ, Kim dhe Kroy ende mund të shpëtojnë hapësirën e tyre të jetesës. Media raportoi se banka e tyre është e gatshme t'i dëgjojë ata për sa kohë që ata të kthehen në gjykatë. Pra, me derën e hapur, ish-yjet e Don't Be Tardy kanë një mundësi. Por duke i njohur ata, gjasat që ata të marrin ofertën e bankës janë minimale.