Leon Brown

Klea

Dasma shumë e dyshimtë e “Sister Wives” e Leon Brown me Audrey Kriss i bën fansat në furi

Dasma shumë e dyshimtë e “Sister Wives” e Leon Brown me Audrey Kriss i bën fansat në furi

Leon Brownvajza e Gratë Motra yjet, Kodi dhe Meri Brown, partner i martuar, Audrey Krissgati një vit më parë, por çifti ende nuk e ka ndarë lajmin e madh me fansat.

Leon Brown

Leonmë parë Mariah, u martua me të dashurën e saj prej shumë vitesh më 29 tetor 2022, sipas një certifikate martese të marrë nga The US Sun. Dyshja thuhet se janë martuar në një shtëpi në Kolorado Springs, sipas adresës së shënuar në dokument. Ngjarja ishte “vetë-solemnizuar” që i referohet një bashkimi ligjor nëpërmjet një marrëveshjeje, që nuk përfshin një zyrtar apo një gjyqtar.

Leon Brown

Dyshja aplikuan për një licencë martese më 19 tetor 2022 në Zyrën e Nëpunësit të Qarkut Denver. Zyra e nëpunësit regjistroi licencën dhe certifikatën më 6 korrik 2022.

Deklarimi zyrtar erdhi dhjetë ditë më parë e Mariah gjysmë motra, Gwen Brown, u martua publikisht me gruan e saj tani, Beatriz Queirozmë 16 korrik 2023.

Mariah28, dhe Audrey, 27, u takuan ndërsa ndoqi Kolegjin Westminster. Dyshja u fejuan në marshin e grave në Washington DC në janar 2019, përpara se të transferoheshin në Denver në qershor 2022.

Leon Brown

Mariah doli si transgjinore në të njëjtin muaj, duke u njoftuar ndjekësve të saj – “Dikush së fundmi më tha se nuk duhej t’i kuptoja të gjitha gjërat e mia në mënyrë që të ndaja veten me botën. Pra, ja ku jam unë, padyshim që nuk e kam kuptuar pothuajse asnjërin nga s-t e mi, për t’ju bërë të ditur se jam trans. Emri im është Leon ose Leo (i dua të dyja) dhe përemrat e mi janë ata/ata.”

Leon zbuloi operacionin e saj më të mirë në TikTok në janar. Gwenvajza e Kodi dhe ish gruan e tij të tretë, Christine, u tha fansave dhe ndjekësve në atë kohë se Leon po “ndahej” nga klani i realitetit televiziv për sigurinë e saj.

Leon Brown

Kodi dhe Meri thuhet se nuk ishin të pranishëm për dasmën e fshehtë. Meri ishte duke vizituar Disneyland me një mik, në atë kohë.

Ylli i TLC postoi një citim nga Walt Disney më 29 tetor, duke shkruar: “E qeshura është e përjetshme, imagjinata nuk ka moshë dhe ëndrrat janë të përjetshme” dhe shkroi: “Një ditë në Disneyland nuk zhgënjen kurrë! Pushoni ato këmbë për një ditë tjetër të plotë nesër!”

Leon Brown

Këtë e ka thënë një burim për gazetën Kodii cili tani është bashkëshort i vetëm gruas së katërt, Robin, kaloi gjithashtu.

Insajderi tha – “Kodi nuk e ka mbështetur e Leonit tranzicionit. Ai është shumë i larguar prej tyre.”

Meri ka treguar mbështetjen publike për fëmijën e saj të vetëm muajt e fundit.

Meri Brown

Ajo postoi një foto të saj me vajzën e saj më 15 korrik, duke mbishkrimin e fotografisë: “Pjesa më e mirë e ditës së sotme. Kjo është e gjitha. @leointhemountains.”

Leon e shpërndarë së fundmi në Instagram – “Ndihem homoseksual, trans, mirënjohës, në shtëpi. kujtim se njerëzit trans nuk mund të ligjërohen nga ekzistenca. ne do të vazhdojmë të lindim, të vazhdojmë të jetojmë, të vazhdojmë të lulëzojmë dhe të gjejmë gëzimin tonë… të qenit trans është një dhuratë, që unë e dua shumë.”

Leon Brown

Meri komentoi në postim – “Dhe ti je dhurata ime, një që e dua shumë.”

Gratë Motra transmetohet të dielave në orën 22:00 ET në TLC.