Dasma e Carl Radke dhe Lindsay Hubbard ende vazhdon pavarësisht ndarjes

Klea

Dasma e Carl Radke dhe Lindsay Hubbard ende vazhdon pavarësisht ndarjes

Yjet e Shtëpisë Verore Lindsay Hubbard dhe Karl Radke ishin vendosur të thoshin “I Do” në nëntor. Vendosja? Një dasmë destinacion në Meksikë.

Lindsay tashmë ka bërë dushin e saj të nusërisë, të kompletuar me bashkë-yjet e shtëpisë së verës Danielle Olivera, Ciara Miller dhe Amanda Batula. Lindsay thuhet se ishte në modalitetin e planifikimit të plotë të dasmës. Dhe ajo u trondit kur Carl i dha fund fejesës së tyre. “Lindsay ishte 100 për qind i verbër nga anulimi i fejesës, por për Carl ishte një kohë e gjatë”, pohoi një burim. “Ai nuk ishte në këtë marrëdhënie emocionalisht për një kohë.”

Dhe, Carl tërhoqi spinën ndërsa kamerat Bravo rrotulloheshin. Kishte thashetheme që Carl madje thirri produksionin për t’i njoftuar se po ndahej me Lindsay. Tani, nëse është e vërtetë, kjo është e ftohtë. Dhe nëse ai e ndërpreu lidhjen e tyre, a nuk e meritonte ajo t’i tregonte privatisht?

A po vazhdon ende dasma e Carl dhe Lindsay?

BravoBabe ndau një teori në Twitter. Dhe unë po dridhem. “Ka pasur shumë spekulime në internet për Carl dhe Lindsay nga Summer House. Mund t’ju them nga një mysafir i ftuar, dasma nuk është anuluar dhe të ftuarit ende planifikojnë të marrin pjesë. #SummerHouse”, shkruhej në Twitter.

Sigurisht, ky është një thashethem i pakonfirmuar. Por është interesante se as Lindsay dhe as Carl nuk kanë dhënë asnjë lloj deklarate për ndarjen. Ose anulimin e dasmës së tyre.

Në epokën e Scandovalit, a është ky vetëm një dredhi për të rritur vlerësimet për sezonin 8 të Summer House? Një ndarje tronditëse e ndjekur nga një pajtim pak para festimeve të dasmës? A është kjo arsyeja pse çifti ka qenë nënë për këtë temë?

Unë mendoj se ne të gjithë do të duhet të qëndrojmë të sintonizuar për të parë se çfarë do të ndodhë më pas. Carl dhe Lindsay duhet të thonë diçka tani që ky raport po rrotullohet.