Love During Lockup: Ayonna

Klea

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna shpërthen pasi gjykatësi e ndalon të ushqejë fëmijën e saj gjatë gjykatës – 'Mund të më puthësh…!'

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna shpërthen pasi gjykatësi e ndalon të ushqejë fëmijën e saj gjatë gjykatës – 'Mund të më puthësh…!'

Gjatë episodit krejt të ri të së premtes së Dashuria gjatë mbylljes, e Ajonës zhgënjimi arrin pikën e vlimit kur gjyqtari që trajton rastin e saj BDI refuzon ta lërë atë të ushqejë vajzën e saj gjatë seancës gjyqësore.

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Në episodin e transmetuar më 17 maj, Ajona, shkon pas një takimi të diskutueshëm në sallën e gjyqit me gjyqtaren që kryeson rastin e saj BDI. Ngjarja ndodhi kur një gjyqtar i vendosi kufizime asaj gjatë një seance rutinë, e cila Ajona ndjeheshin të padrejta dhe personalisht pushtuese.

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Ajona reagoi me mosbesim dhe frustrim të plotë për sjelljen dhe vendimin e gjyqtares për të mos lejuar që ajo të ushqejë vajzën e saj gjatë seancës.

“Oh, zot, do ta hedh këtë telefon të këputur, jam shumë i acaruar. Ky gjyqtar ishte shumë, shumë, shumë mosrespektues,” bërtiti ajo ndërsa përplasi telefonin e saj.

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Sipas Ajonagjykatësi e qortoi atë ndërsa ajo u përpoq të ushqente mëngjesin e vajzës së saj në seancën gjyqësore video – një detyrë që ajo e sheh si një të drejtë themelore prindërore.

“Nuk do të më thuash që nuk mund ta ushqej vajzën time. Kjo nuk do të ndodhë kurrë”, tha ajo.

Situata u përshkallëzua kur Ajona u informua për pasojat e rënda që mund të përballej.

“Unë mund të shkoj në burg për 15 ditë, dhe më pas 75 ditë arrest shtëpiak, dhe tani katër vjet provë,” shpjegoi ajo.

I tronditur nga ashpërsia e dënimit, Ajona mendoi se dënimi nuk i përshtatej krimit dhe e akuzoi gjyqtarin se kishte marrë “qëndrimin e saj të gomarit të kalbur” ndaj saj.

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Ndjeheni i shënjestruar dhe i trajtuar në mënyrë të padrejtë, Ajona shprehu përbuzjen e saj për sistemin ligjor dhe ata që veprojnë brenda tij.

“Askush nuk tha kurrë asgjë për katër vjet provë. Po vajza, për çfarë po flet? Nga vjen kjo? Unë i urrej shumë gjyqtarët”, u shpreh ajo.

Frustrimi i saj vloi ndërsa ajo vazhdoi, “Ashtu si, b*tch, ju do të më thoni se nuk mund ta ushqej vajzën time sepse është salla juaj e gjyqit. B*tch, po ushqej vajzën time!”

Ajo vazhdoi përpara se të largohej:

“Ajo mund të më puthë bythën, budalla! Eja ketu. Të gjithë mund ta hiqni këtë nga unë. Unë jam jashtë këtu. Si, ajo më shtrëngoi. Jam shumë i irrituar. Hajde, le të shkojmë,” përfundoi ajo, duke e bërë të qartë se ndihej e padrejtë nga sistemi që synonte të jepte drejtësi.

Shtypni play më poshtë për të parë një fragment nga episodi:

Dashuria gjatë mbylljes tifozët kritikuan me shpejtësi Ajona për qëndrimin e saj të dobët dhe mungesën e përgjegjësisë. Një person shkroi, “Unë kam mbaruar me të. Gjithçka është gjithmonë faji i dikujt tjetër, asnjëherë i saj. Ajo nuk ka nevojë të jetë pranë apo të rrisë ndonjë fëmijë.”

Një tjetër tha: “Ajo është e inatosur me të gjithë, përveç personit që e vendosi në atë pozicion, që është ajo vetë”.

Dikush tjetër komentoi, “Unë supozoj se ishte gjykata video, e cila është një gjykatë e vërtetë… pse nuk e ushqeve vajzën tënde më parë? A do ta ushqenit atë në sallën aktuale të gjyqit? Unë nuk mendoj. Fëmijët nuk lejohen as në shumicën e sallave të gjyqit.”

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Një fans vuri në dukje: “Ajo është kaq fëminore të betohem. Ajo e dinte datën dhe orën e gjyqit. Ajo mund t'i kërkonte dikujt të ishte me fëmijën e saj ose të zgjohej herët për të ushqyer fëmijën e saj. Ajo është aq e zemëruar brenda sa është e trishtueshme.”

Ajona, një nënë dhe kërcimtare ekzotike nga Lancaster, Pennsylvania, e gjen veten në mes të një ndërlikimi romantik të ndërlikuar. Ajo aktualisht është në lidhje Xhemahl, një burrë që aktualisht është i burgosur, por që ndodh të jetë edhe ish i dashuri i shoqes së saj më të mirë. Ky konfigurim i marrëdhënieve jokonvencionale ka çuar në mënyrë të pashmangshme në një pjesë të drejtë të dramës.

Dashuria gjatë mbylljes: Ayonna

Pavarësisht kompleksitetit dhe Xhemali dosje penale, Ajona i ka qëndruar besnik gjatë gjithë kohës së burgimit. Megjithatë, stabiliteti i marrëdhënies së tyre u vu në provë së fundmi kur Xhemali familja zbuloi një sekret tronditës se Ajona nuk e pashë të vinte. Ky zbulim ka potencialin të prishë tërësisht marrëdhënien e tyre.

Vetëm koha do të tregojë nëse Ajona dhe Xhemahl mund të lundrojnë nëpër këtë periudhë të trazuar dhe të ruajnë lidhjen e tyre.