Dashuria është e verbër Sezoni 6 Vizioni Jeramey reflekton mbi sjelljen e keqe

Klea

Dashuria është e verbër Sezoni 6 Vizioni Jeramey reflekton mbi sjelljen e keqe

Jeramey Lutinksi e di se ai nuk ishte i preferuari i fansave gjatë sezonit 6 të Dashuria eshte e verberpor të paktën ai është reflektues.

Humori kaloi ca kohë duke iu përgjigjur vëzhguesve në internet kohët e fundit dhe tha se ai e kupton se veprimet e tij ishin thjesht të liga. “Unë nuk e fal mënyrën se si kam vepruar gjatë kësaj. Madje po e shikoj këtë si ‘WTF?’”, ka komentuar ai nën një postim në Instagram.

Klipi ishte ai duke biseduar me Sarah Ann, gruaja për të cilën shqetësohej ish e fejuara e tij, Laura Dadisman. Në fund të skenës, ata hipin në perëndim të diellit së bashku me ski jet.

A iu bashkua Jeramey sezonit 6 të Love Is Blind për famë?

Në komente, Jeramey iu përgjigj gjithashtu shikuesve të cilët thanë se ai iu bashkua serialit Netflix vetëm për famë dhe jo për dashuri. Disa madje pretenduan se ai është kthyer në një ndikues. “Unë me të vërtetë nuk jam,” tha ai. “Nuk mund të kujdesej më pak për këtë. Nuk jam/asnjëherë nuk kam dashur të jem një ‘ndikues’. Unë mund të kuptoj se gjërat mund dhe duhej të ishin bërë ndryshe. Jam mirë me kritikat sepse janë të merituara. Nuk ka mundësi më të mirë të të mësuarit sesa të ekspozosh jetën tënde dhe të thirresh në BS.”

Ndërsa episodet e Sezonit 6 po publikoheshin, postimet në rrjetet sociale për të kaluarën e Jeramey, duke përfshirë marrëdhëniet e mëparshme, filluan të qarkullonin. Ai e adresoi atë në një video të mëparshme në Instagram, duke thënë: “Kushdo me të cilin kam qenë në takime, shokët e mi të kastës dhe në intervistat e mëparshme, kjo temë është diskutuar, askush nuk është i befasuar nga kjo.” Më tej: “Është diçka e mirë-dokumentuar. Për fat të keq, me të gjitha pamjet që u kapën, jo të gjitha ato hyjnë në prerjen përfundimtare. Kjo ndodhi që të mos hynte atje.”

Ai gjithashtu shtoi se të qenit një konkurrent në një nga shfaqjet më të njohura të takimeve që ekziston tani nuk ishte në kartën e tij të bingos për vitin 2024. “Unë nuk aplikova për këtë ndërsa jetoja me dikë tjetër,” zbuloi ai. “Në fakt më kontaktuan përmes Instagramit.”

Transmetoni “Love Is Blind” sezonin 6 në Netflix.