Dashuria është e verbër Chelsea 'nuk e priste' bombën e parkut të Jimmy

Klea

Dashuria është e verbër Chelsea ‘nuk e priste’ bombën e parkut të Jimmy

Chelsea Blackwell pranoi se u godit “nga fusha e majtë” kur ish e fejuara e saj, Jimmy Presnelli ndërpreu gjërat me të përpara ditës së dasmës së tyre Dashuria eshte e verber.

Sipas People, ajo nuk e priste “fare” ndarjen e tyre. Ajo supozoi se ata ishin në “një vend kaq të mirë duke shkuar në atë datë”.

“Ne bëmë shumë punë në marrëdhënien tonë dhe ishim në vendin më të mahnitshëm ku mund të ishim, mendova”, tha ajo. “Pra, e gjithë ajo bisedë … unë u befasova patjetër.” Nëse nuk e keni parë episodin e fundit, Jimmy i anuloi gjërat menjëherë pasi Chelsea ia dha zemrën atij. Ai pretendoi se ishte për shkak të mungesës së “besimit” kur ajo zbuloi një nga “sekretet e tij më të errëta”.

Arsyeja e vërtetë që Jimmy priti t’i jepte fund gjërat gjatë episodit të fundit të Love Is Blind

Edhe pse ndarja e saj me Jimmy ishte zhgënjyese, ishte e pritshme. Dyshja dukej se po ziheshin pothuajse në çdo skenë që kishin së bashku. Chelsea ishte i mërzitur që Jimmy priti deri pas takimit të tyre në një park argëtimi për t’i dhënë fund gjërave. Megjithatë, ajo është e lumtur që ndarja e tyre u kap atje dhe jo në altar.

“Ai ishte shumë i shqetësuar për [that]. Ai ishte shumë i zëshëm me mua gjatë gjithë kohës, dhe ai thjesht nuk donte që familja ime të udhëtonte dhe miqtë e mi të humbnin kohën e tyre dhe të dilnin atje nëse ai e dinte me siguri se do të thoshte jo, “tha ajo. “Kështu që unë mendoj se ai po mendonte më shumë të humbiste kohën e familjes sime, të humbiste kohën time dhe thjesht donte ta bënte atë sa më shpejt që të kishte përgjigjen e tij të fortë.”

Më vonë, gjatë bisedës së saj, Chelsea pranoi se ndjeu një “pendim” për zbulimin e sekretit që Jimmy flinte me një nga miqtë e tij të ngushtë femra. Ky argument përfundimisht çoi në ndarjen e tyre.

A e kaloi Chelsea kufirin me Jimmy-n?

“Padyshim që më vjen keq që e solla në kamera”, tha ajo. “Kjo ishte diçka që ai e bëri shumë të qartë se nuk e dëshironte [to be] i ekspozuar ndaj botës, por në realitet, kjo është marrëdhënia ime, këto janë çështjet tona, dhe unë me të vërtetë po ulem me këtë çështje që nuk më lejohet ta ngre në momente të caktuara dhe kjo nuk është e drejtë.”

Përveç kësaj, mund të ketë pasur vështirësi në xhirimet me Jimmy pasi ai donte të mbante disa gjëra private. “Ai thjesht ishte shumë i shqetësuar për mënyrën sesi dukej dhe si portretizohej, dhe unë thjesht nuk e bëra – qartë, thjesht nuk dhashë dy mut”, tha ajo.

Transmetoni episodet e reja të Love Is Blind në Netflix.