Dashuria është Blind Sezoni 5 i Ribashkimit Zbulohet data e publikimit

Klea

Dashuria është Blind Sezoni 5 i Ribashkimit Zbulohet data e publikimit

Dashuria eshte e verber Data e ribashkimit të sezonit 5 është zbuluar. Fatmirësisht, këtë herë, gjithçka është e regjistruar paraprakisht. Nuk ka orë pas orë pritjeje për fillimin e drejtpërdrejtë! Ngacmuesi për ribashkimin bën qejf me fiaskonë e ribashkimit të sezonit 4. Një anëtar i ekuipazhit shfaqet duke kryqëzuar fjalën “live”, në një tabelë që lexon “Ribashkim drejtpërdrejt sot”.

Zbuloni kur ribashkimi Love Is Blind do të jetë i disponueshëm në Netflix më poshtë.

Kur është ribashkimi i sezonit 5 të Love Is Blind?

“Nuk është live, por nuk mund të humbasë,” thotë një grafik përpara se të zbulojë datën e publikimit të ribashkimit të dielën, 15 tetor në 20:00 ET/5 pasdite PT.

Fansat e këtij sezoni janë ende në pritje për të parë nëse ndonjë nga çiftet do të arrijë në korridor dhe do të shkëmbejë betimet e tyre të dasmës. Pas gjithë dramës që pamë në episodin e parafundit, nuk do të ishte shok nëse askush nuk do të martohej! Sido që të jetë rasti, ribashkimi do të ofrojë mundësinë e përsosur për të përmbledhur gjithçka.

Nick dhe Vanessa Lachey sigurisht që do të jenë mikpritës, me çiftet dhe beqarët e rikthyer që do të bashkohen për të “reflektuar mbi marrëdhëniet e tyre, për të thyer kthesat dhe kthesat e këtij sezoni dhe për të zbuluar sekretet që janë shpalosur që nga përfundimi i eksperimentit”.

A do të mësojmë më shumë se ku ndodhen Aaliyah dhe Uche tani dhe a do të vazhdojë ai të vijë për Lydia? A është ajo ende me Miltonin, dhe si për marrëdhënien e Izzy-t dhe Stacy? A janë Chris dhe Johnie ende në lidhje? Na duhen TË GJITHA detet, kështu që le të shpresojmë që ribashkimi të përfundojë!

Përfundimi i sezonit 5 të “Love Is Blind” del të premten, më 13 tetor, ekskluzivisht për Netflix. Dashuria është e verbër: Ribashkimi pason të dielën, 15 tetor.