Dash zbulon atë që nuk u shfaq

Klea

Dash zbulon atë që nuk u shfaq

Nga momenti që Lojë me kallamar: Sfida u njoftua, u prit me kritika. Komentuesit kritikuan Netflix për përpjekjen për të përfituar nga Squid Game duke sjellë në jetë konkurrencën titullare, duke thënë se producentët e kishin humbur plotësisht pikën e shfaqjes.

Fatkeqësisht për Netflix-in, kritikat nuk mbaruan me kaq. Me fillimin e prodhimit të shfaqjes, dolën raporte se kushtet për garuesit varionin nga të këqija në të tmerrshme. Për më tepër, u shfaqën pretendime se shfaqja ishte e manipuluar, me shumë garues të eliminuar padrejtësisht, ndërsa të tjerët përparuan pa fituar sfidat e tyre.

Tani, një konkurrent, Dash Katz, është paraqitur, duke pretenduar se ata janë keqinterpretuar tërësisht nga redaktimi i shfaqjes. PARALAJMËRIM: Ky artikull përmban një diskutim të shkurtër të abuzimit seksual dhe spoilers për Squid Game: The Challenge Episodet 1-5 vijojnë.

Lojë Squid: Redaktorët e Sfidës e bënë Dash pis

Dash, Lojtari 141, foli me The Messenger për grindjen e tyre në ekran me Charlise Chaney, Lojtarin 179. Dash tha se ata “nuk do të vinin për askënd nëse nuk më tradhtonin dhe më synonin më parë, gjë që ndodhi.” Ata vazhduan, “Është një shfaqje televizive – ata nuk mund të përshtaten çdo gjë – kështu që duket sikur unë godas i pari. Por unë nuk jam gjarpëri që më quajnë disa njerëz.”

Dash u largua nga skuadra e Charlise përpara asaj që ata mendonin se do të ishte një lojë tërheqjeje. Konkurrenti pretendoi se ata dëgjuan Charlise dhe një lojtar tjetër duke qeshur për të mëngjesin tjetër. Dash më pas votoi për të eliminuar Charlise dhe e gënjeu për këtë. “Unë tashmë e dija se nuk mund t’i besoja asaj,” shpjeguan ata. “Pse do t’i them ndonjëherë dikujt që i kam votuar?”

Në fund të fundit, Dash tha se ata nuk mbajnë mëri. Megjithatë, ata dëshirojnë që audienca të shohë më shumë nga historitë e tyre. “Unë isha një pionier në Nju Xhersi, sepse kalova vite duke luftuar një përdhunues serial në gjykatë dhe e fitova çështjen,” ndanë ata. “Unë u zhgënjeva, gjithashtu, nga abuzuesi im – sikur të ishte diçka konsensuale … Ishte përtej çnjerëzimit.”

Ata vazhduan, “Kështu që unë përpiqem të qëndroj për veten time. Unë përpiqem të qëndroj në mbrojtje të njerëzve. Jam shumë krenare për veten time që jam mbrojtur për veten time dhe për viktimat e tjera. Isha viktimë e asaj që kalova, por në fund të fundit jam një e mbijetuar. Unë jam i fortë. Prandaj jam ashtu siç jam.”

Squid Game: The Challenge po transmetohet tani në Netflix.