"Darka familjare" e RHONJ Cast nuk përfshinte Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin

Klea

“Darka familjare” e RHONJ Cast nuk përfshinte Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin

Amvise të vërteta të Nju Xhersit kampet janë ende të ndara, gjë që duhet të jetë një lajm i mirë për të gjithë të përfshirë. Me përjashtim të fansave, të cilët në thelb do të shikojnë dy shfaqje të ndryshme kur të shfaqet premiera e sezonit 14.

Së fundmi kasti shijoi një “darkë familjare” dhe oh sa kohë kaluan. Nuk kishte asnjë përleshje apo shqelma nën tavolinë dhe i gjithë ushqimi mbeti në pjata. Një gjë tjetër, duket Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin nuk ishin të ftuar. Faqja gjashtë ka detajet.

Nuk lejohen dridhje të këqija

Pavarësisht asaj që mund të mendoni, ka anëtarë të kastit të RHONJ që janë duke u marrë vesh. Ne kemi vetëm një front të ndarë ku vetëm disa njerëzve u jepet leja për të kaluar linjat e armikut. Dhe kështu, unë jam i rraskapitur tashmë nga sezoni 14.

Me Vitin e Ri vijnë festimet dhe disa nga zonjat, së bashku me partnerët e tyre, e çuan frymën e festës në restorantin LouLou në Nju Jork. Melissa Gorga iu bashkua Margaret Josephs, Rachel Fuda, Danielle Cabral dhe Jenn Fessler.

Në kutinë e qumështit ishin Tre, Jackie Goldschneider dhe padyshim Jenn A, sepse nëse Tereza është jashtë syve të saj për më shumë se pesë minuta, rrahjet e saj të zemrës rriten.

Tre dhe miqtë e saj dyshohet se u lanë jashtë listës së të ftuarve. “Ata nuk ishin të ftuar,” tha një i brendshëm. Me sa duket grupi ka dashur të shmangë çdo vizë të keqe në mbledhje. Burimi shtoi, “Grupi po e mirëpret vitin 2024 vetëm me energji të mirë.”

Mendoj se gjithçka shkoi mirë sepse mbrëmja ishte “me të vërtetë argëtuese, pozitive dhe e gëzueshme”, sipas burimeve të brendshme. Ose ata po e thonë këtë sepse ishte një festë e mërzitshme pa Jenn Aydin duke hedhur pak tekila dhe duke bërtitur turpësi ndaj anëtarëve të rastësishëm të kastit.

“Shfaqja nuk u përmend një herë,” vazhdoi spiuni. “Zonjat shkonin shumë mirë, duke qeshur dhe duke biseduar gjatë gjithë mbrëmjes. Të gjithë e shijuan vërtet shoqërinë e njëri-tjetrit.”

Neutralja Dolores nuk u shfaq

Dolores Catania, një nga ekuipazhi që mbetet neutrale (por jo në të vërtetë) ishte e ftuar, por ajo dhe mbreti i vetullave Paul Connell “nuk ia dolën dot” në ngjarje. Sigurisht, Jan. Dolores nuk dëshiron të përballet me Terezën dhe të jetë në anën e keqe të ish-të burgosurit për mosbindje. Ajo nuk është bedel.

Megjithatë, mos u shqetësoni sepse Frank Catania ishte atje dhe u ul me Joe Gorga dhe pjesa tjetër e burrave në një tryezë të veçantë nga gratë. “Të gjithë bënin dolli dhe mirëpritnin vitin e ri si një grup miqsh,” tha një dëshmitar.

Ndërsa Tre dhe ushtarët e saj nuk u kërkuan të merrnin pjesë, ata ishin në Bahamas me Juicy Joe Giudice. Kështu që ata nuk do të kishin mundur të shkonin gjithsesi. Jackie, e cila ende nuk ka fituar shiritat e saj të udhëtimit, nuk ishte së bashku për udhëtimin.

Data e premierës për Real Housewives të New Jersey, sezoni 14 nuk është shpallur.