Danny Booko 'E përzunë' nga Bari i Jax Taylor A Couple Times

Klea

Danny Booko ‘E përzunë’ nga Bari i Jax Taylor A Couple Times

A ka diçka për Danny Booko se Bravo nuk do që ne ta dimë? Si zakonisht, Jax Taylor është më se i lumtur që derdh çajin për mikun e tij dhe bashkë-yllin e The Valley.

Meqenëse Bravo vendosi të heqë dorë nga një ribashkim për shfaqjen, anëtarët e kastit po transmetojnë çështjet e tyre në rrjetet sociale. Kush ka nevojë për Andy Cohen kur ka Twitter/X dhe Instagram?

Jax është gati të tregojë të vërtetën për Denin. Vetëm mbani mend, është e vërteta siç e kujton Jax-i. Kokrra kripe, po.

Z. Clean u “përzu” nga lokali i Jax-it

Në sezonin 1 të The Valley, Danny dhe gruaja e tij Nia Sanchez u përpoqën të përshtateshin me jetën me tre fëmijë nën tre vjeç: Asherin dy vjeç dhe vajzat binjake të porsalindura Isabelle Marie dhe Zariah Rose. Çifti në dukje i pastër, u bë i preferuari i fansave. Por sigurisht, një (xheloz?) Jax nuk po ka asgjë nga këto.

Jax nuk mundi t’i rezistonte derdhjes së fasuleve në një episod të fundit të podcast-it që ai bashkë-prezanton me gruan e tij të larguar, Brittany Cartwright. Ai pretendoi se Danny mori një “pasim” në periudha të caktuara gjatë sezonit.

“A e meriton ai atë?” Jax pyeti veten. “Absolutisht. Djali ka tre fëmijë nën dy vjeç – ai e thotë këtë 50 milionë herë… Por ju nuk keni parë shumë gjëra që ai bëri.”

“Daniel gjithashtu pati pjesën e tij të duhur për t’u dëbuar nga lokali im,” zbuloi Jax. “Ai është përjashtuar disa herë.” Megjithëse ai nuk dha asnjë detaj se pse aktori i Nickelodeon u “përzu jashtë”, Danny me sa duket nuk ishte i vetmi që u hoq nga Jax’s Studio City.

A ishte Deni i vetmi person që u hoq nga lokali i Jax-it?

Në podcast të Janet dhe Jason Caperna në This Side of the Hill, prindërit e rinj po derdhnin pak çaj të tyren. Kur i dashuri i kolegjit të Brittany, Zack Wickham, akuzoi Janet për përhapjen e “bullsh*t”, Jason pyeti veten nëse ai shkoi “shumë larg” duke e mbrojtur atë. Xhenet dëshironte që ajo sapo të ishte larguar.

“Unë vërtet u ndjeva e frikësuar dhe nuk doja të isha më atje,” tha ajo.

“Unë e quajta atë plehra dhe një humbës,” vazhdoi Xhenet, për të cilën ajo normalisht “do të pendohej … Por në këtë rast … unë mendoj se ai është plehra dhe një humbës.”

Me sa duket, i vetëshpalluri “i besuar dhe ndërmjetësi” i grupit bëri diçka kaq të tmerrshme sa Jax dhe Britt e larguan atë nga lokali më vonë atë natë.

Por Kristen Doute nuk u pajtua me atë histori. “Zack nuk u dëbua (ose u largua) fizikisht nga lokali nga askush. Kjo është bullsh*t”, shkroi ajo në Twitter pas podcast-it.

Por Xhenet solli fatura. Ajo i dërgoi mesazhe Jax-it dhe i postoi filmat X: “Hej, natën e xhirimit tonë final për hapjen e butë të lokalit tuaj, u dëbua Zack apo u largua vetë?”

“I dëbuar,” i ktheu mesazh Jax. “E nxorra jashtë javën e kaluar [too].

Ajo gjithashtu kishte rezervë nga Brittany. “Si po ndihesh sot?” Britt i dërgoi mesazh. “Ne përfunduam duke e nxjerrë Zack-un nga lokali mbrëmë… Ai po çmendej.”

Të gjitha episodet e The Valley tani po transmetohen në Peacock.