Danielle Olivera u frymëzua të "Ndaloni të përfshiheni" me dramën e njerëzve të tjerë në sezonin 3 të Winter House

Klea

Danielle Olivera u frymëzua të “Ndaloni të përfshiheni” me dramën e njerëzve të tjerë në sezonin 3 të Winter House

Danielle Olivera është një veterinere e Shtëpisë Verore e nxitur kryesisht nga veprimet e yjeve të saj. Ndërsa ajo mund të mos jetë një forcë e pavarur në Montauk, ajo duket se po ndryshon lojën Shtëpia e dimrit.

E gjora Danielle e kaloi atë sezonin e fundit të Summer House kur ajo u braktis nga shoqja më e ngushtë Lindsay Hubbard mes dramës me Carl Radke. Fatmirësisht ata kanë ndrequr rrugët, por Winter House po xhironte përpara se Linds dhe Dani të riparonin miqësinë e tyre. Ajo mësoi mësimin e saj për t’u marrë me biznesin e njerëzve të tjerë dhe e ndërroi atë në Steamboat Springs. Argëtim Sonte ka lugë.

Asnjë dramë për Danielle

(Foto nga: Noam Galai/BRAVO përmes Getty Images)

Përpara se të shkonte në përzierjen dimërore të një grupi të ri njerëzish, Danielle vendosi ta mbante hundën të pastër. “Unë me të vërtetë i dhashë vetes një bisedë përpara se të zbarkoja në Steamboat Springs, dhe thjesht thashë: ‘Dëgjo, nëse do të kalosh mirë, ji egoist. Bëjeni atë vetëm për ju dhe për ju, dhe mos e përfshini veten dhe gjërat e të tjerëve,” tha ajo. Atta vajzë, argëtohu sepse stresi shkakton plakje të hershme.

Danielle shtoi: “Nuk ju ka shkuar shumë mirë në të kaluarën, ndaj mos e bëni atë. Kështu që unë bëra këtë.” Kjo do të thotë se Danielle e përmbajti veten të mos i dërgonte mesazhe Katie Maloney sa herë që Tom Schwartz derpy shkonte drejt Katie Flood. Dhe imituesi i Macklemore, Kory Keefer, duke dhënë më të mirën e tij Mackleless është i vetëm, ndërsa ai i bën sytë e çuditshëm Malia White dhe Jordan Emanuel.

“I thashë, e di çfarë, Kory? Në kokën time jam sikur, Kory, nëse do ta hapësh vetë atë gropë, burrë, je një i rritur – bëje atë, “tha Danielle. Në asnjë mënyrë Danielle nuk mund të bëjë të njëjtin gabim dy herë. Ajo u lëndua tepër pasi Lindsay dhe Carl e lanë atë.

“Sjellja ime nuk ishte aq e neveritshme, ishte thjesht shumë opinioniste. Unë isha shumë i pasionuar, sepse jam një mik i tillë – siç do të mendoja se është – një mik besnik, dhe qëllimi im ishte i mirë dhe zemra ime ishte në vendin e duhur, edhe pse ekzekutimi dhe niveli im i taktit nuk ishin aty. ”, shpjegoi ajo. Ndoshta, vetëm ndoshta kishte një valë xhelozie që ish-i dhe shoqja e saj më e mirë ishin bashkë.

Thënë kështu, Danielle nuk donte t’i shihte Lindsay dhe Carl të copëtoheshin. “Nuk e desha këtë [the break up] të jetë rezultati. Gjithmonë kam dashur që ata të përfundojnë së bashku, por … kam dashur që ata të komunikojnë më shumë. Doja që ata të kuptonin disa gjëra përpara se të planifikonin një martesë, por e dini çfarë? Më mirë, vazhdoj të them, është më mirë të mos keni ecur në korridor.”

Për Aleksin, apo jo për Aleksin…

Sa për Danielle, ajo mund ose nuk mund të jetë ngrohtë me Alex Propson gjatë qëndrimit të saj dy-javor në Winter House. “U përpoqa të mos e bëja në fillim. Por flokët e tij të kondicionuar mirë, ajri malor, ishin thjesht… nuk e di! Është si një vezullim në sy, dhe më pas, më në fund, përfshihet edhe ndonjë njeri i linjës. Unë thjesht jam i dobët. Jam shumë i dobët.” Duket sikur Alex njeh korridoret e duhura për të blerë në CVS. Qëndroni të sintonizuar.

Winter House transmetohet të martën në orën 21:00/ET në Bravo.