Danielle Cabral

Klea

Danielle Cabral thyen heshtjen e saj pas përleshjes me Jennifer Aydin!

Danielle Cabral thyen heshtjen e saj pas përleshjes me Jennifer Aydin!

Amvise të vërteta të Nju Xhersit Seriali është zhytur në thellësi të reja me mosmarrëveshjet e gjata që shpërthejnë mes kastit të ndarë, të shoqëruar së fundmi nga një përshkallëzim shqetësues në dhunë fizike.

Danielle Cabral

Danielle Cabral dhe Jennifer Aydin tani janë qendrore në sagën më të fundit të dramës Jersey.

Gati një vit pasi u transmetua sherri i tyre i filmuar RHONJ, Danielle ka thyer heshtjen e saj, duke theksuar se “dhuna nuk është kurrë zgjidhja” ndërsa ka hedhur dritë mbi kalvarin.

Pavarësisht mbajtjes së një politike në Instagram kundër diskutimit të incidentit, Danielle ka ndarë këndvështrimin e saj me ndjekësit e saj.

Duke cituar një frazë të famshme nga Broadway, Danielle reflektoi, “Është vërtet e vështirë për mua të them se do të më mungojë kaq shumë. Por, siç thonë ata në Broadway, shfaqja duhet të vazhdojë”, duke etiketuar Luann de Lesseps.

Danielle Cabral

Më pas ajo u thellua në çështjen në fjalë, duke pohuar: “Për një vit, ne u ulëm në heshtje ndërsa gënjeshtrat u përhapën si flakë. Goditje pas goditjes – gënjeshtër pas gënjeshtre. Por ne mbajtëm të vërtetën tonë dhe e dinim se dita jonë po vinte. Gënjeshtrat janë gjithmonë të zhurmshme. E vërteta është gjithmonë e heshtur. Heshtja është e fuqishme.”

Duke dënuar dhunën, Danielle nuk mundi t’i rezistonte një vërejtjeje në faqe: “Dhuna nuk është kurrë zgjidhja. Por, me gjithë drejtësinë, unë thashë se personi i FUNDIT me të cilin do të ngatërrohesh është meeeeeeeee…” Ajo në mënyrë ogurzezë la të kuptohet se do të vijnë më shumë, duke theksuar: “Tulum ishte maja e ajsbergut…”

Jennifer Aydin

Konflikti ndërmjet Jennifer dhe Danielle arriti një pikë vlimi gjatë episodit të 23 qershorit të RHONJi titulluar “Trouble in Tulum”, i cili ishte menduar të ishte një festë e rastësishme në Tereza Giudice oborrin e shtëpisë.

Temperaturat u ndezën me të dyja gratë që shkëmbenin fjalë të nxehta, duke kulmuar në një përleshje fizike që tronditi shokët e tyre.

Jennifer Aydin

Dolores Catania, duke vëzhguar nga një distancë, kapi intensitetin, duke thënë: “Ata po flasin përsëri për mbledhjen e fondeve të f-mbretit. Nuk dua asnjë pjesë të asaj s-t.”

Fillimisht u ndez nga një mosmarrëveshje për e Danielle ngjarje bamirësie në fillim të sezonit, tensionet u përshkallëzuan kur Jennifer akuzoi Danielle të sabotimit të një seti fotografik që përfshin Dolores‘parukeri, Melisa.

Danielle Cabral

Danielle mohoi me ashpërsi akuzat, duke çuar në një përplasje shpërthyese ku pasuan ofendime dhe përplasje fizike.

Pavarësisht lejeve të mëvonshme për të vazhduar xhirimet, Danielle pranuar në BravoCon në nëntor 2023 që incidenti kishte tensionuar marrëdhëniet e saj me të Jennifer në mënyrë të konsiderueshme.

Ndërsa drama vazhdon të shpaloset, shikuesit mund ta kapin Shtëpiake të vërteta të Nju XhersitBravo Të dielave në orën 20:00 ET.