Danielle Cabral thotë se Teresa Giudice, Jen Aydin kanë shkatërruar miqësinë

Klea

Danielle Cabral thotë se Teresa Giudice, Jen Aydin kanë shkatërruar miqësinë

Momenti kryesor i sherrit mes Danielle Cabral dhe Jennifer Aydin më në fund u dëshmua nga shikuesit e Real Housewives të New Jersey gjatë episodit të fundit.

Ishte e qartë se Jennifer ishte ajo që i vuri duart e para tek Danielle. Por nëna e pesë fëmijëve veproi si viktima kur Danielle u hakmor duke i hedhur një pije në fytyrë. Dhe duket se të paktën duhet të ishte dhënë një shqetësim se si ndihej themeluesi i Boujie Kidz. Por Jen dhe Tereza Giudice mungesa e shqetësimit ishte kashta që i theu shpinën devesë.

Danielle ishte një “shoqe më e mirë” për dyshen

Danielle foli për Access Hollywood për shtrirjen e vërtetë të miqësisë së saj me Jen dhe pse u ndje kaq e tradhtuar nga sherri.

Mikpritësit e pyetën Danielën nëse ajo mendonte se kishte “një rrugë përpara” me Jen ose Terezën. Ishte një “jo” e qartë për të parën, por a ka potencial me Terezën?

“Jo. Nuk kam qenë në gjendje të flas vërtet me të,” tha Danielle për lidhjen me RHONJ OGr që nga sherri. “Une nuk e di. Gjërat erdhën pasi kjo ndodhi, të nesërmen. Të nesërmen nuk ishte, ‘si po kaloni? ishte ‘Ndihem keq për Jen’.

“Është vërtet e trishtueshme, tani që e mendoni, ndoshta kam qenë një mik më i mirë për ta sesa ata për njëri-tjetrin,” shtoi ajo. “Dhe ata e shkatërruan atë. Unë do të kisha qenë atje, bëra siç duhet me ta. Dhe ata i shkatërruan.”

Ishte thellësia e miqësisë së Danielle dhe Jen që e bëri themeluesin e Boujie Kidz të zhytur në tradhëti. Jen e akuzoi atë për keqshpërndarje të fondeve nga aktiviteti i saj bamirës, ​​mes deklaratave të tjera të guximshme.

“Ajo që nuk e dini është se unë kam pasur një marrëdhënie më të ngushtë me Jen sesa Jen me Terezën. Unë do të flisja në telefon me Xhenin gjatë gjithë kohës. Ishim afër. Ajo vinte mbi shtëpinë time dhe ne largoheshim me fëmijët. Me Jen, i dhashë asaj një miqësi më të madhe se sa di se Tereza ka pasur ndonjëherë,” shpjegoi ajo.

“Kështu që ajo të thotë, ‘Sapo po të njoh ty’ është kaq … uf,” reagoi Danielle.

Eshtë e panevojshme të thuhet se Danielle nuk e sheh miqësinë e Xhenit dhe Terezës. A do të përballen dyshja me njëri-tjetrin këtë sezon?

Kapni Real Housewives of New Jersey të dielave në 8/7c në Bravo.