Danielle Cabral shpall ngjarjen e dytë të bamirësisë

Klea

Danielle Cabral shpall ngjarjen e dytë të bamirësisë

Është koha për një ribërje! e Danielle Cabral Veprimtaria bamirëse “Party Like a Housewife” po rikthehet për një raund të dytë. Edicioni i parë çoi në një ton dramë Amvise të vërteta të Nju Xhersit, por ajo nuk po lejon asnjë kundërshtues ta zhgënjejë. Danielle sapo njoftoi se ata po e bëjnë përsëri, dhe këtë herë, Jennifer Aydin nuk është askund afër listës së të ftuarve.

Festa si një shtëpiake… përsëri

Siç ndoshta e dini, Danielle organizoi pikërisht të njëjtën ngjarje bamirësie vitin e kaluar dhe ftoi Jennifer dhe Teresa Giudice. Muaj më vonë, sapo kamerat RHONJ filluan të rrotulloheshin, Jen akuzoi Danielle se kishte keqtrajtuar disa nga të ftuarit në ngjarje. Më pas, ajo i çoi edhe më tej akuzat e saj duke pretenduar se Danelle keqpërdor disa nga fondet që duhej të shkonin për bamirësi.

Sigurisht, drama që qëndron pas ngjarjes së bamirësisë është ajo që nxiti atë grindje fizike mes Danielle dhe Jen. Përleshja pothuajse ndoti të gjitha përpjekjet për bamirësi, por Danielle po ecën me avull të plotë me edicionin e dytë vjetor të Party Like a Housewife. Në Instagram, ajo njoftoi të gjitha detajet dhe konfirmoi se më të mirat e saj aktuale RHONJ do të ishin të pranishëm.

“I njëjti skenar, aktorë të ndryshëm! Festa si një amvise është kthyer, pjesa e dytë?” shkroi Daniela.

Gjithçka do të përfundojë më 24 gusht 2024, dhe këtë herë, ajo ndërroi Jen dhe Terezën për Rachel Fuda dhe Melissa Gorga. Sipas Margaret Josephs, ajo gjithashtu duhej të merrte pjesë, por ajo pati një konflikt orari. Ose, të paktën kjo është ajo që ajo dëshiron që ne të mendojmë.

Pavarësisht nga e gjithë drama, një “pjesë e të ardhurave” nga eventi Party Like a Housewife do të shkojë drejt Sunrise Day Camp Staten Island. Është një kamp ditor falas që i ndihmon fëmijët me kancer dhe vëllezërit e motrat e tyre të kënaqen. Këta fëmijë janë pjesa më e rëndësishme e gjithë kësaj, ndaj faleminderit Danielle për përpjekjen.

Real Housewives of New Jersey vazhdon në Bravo, të dielave mbrëma në orën 8/7c.