Danielle Cabral Records Techno Song Frymëzuar nga RHONJ Drama

Klea

Danielle Cabral Records Techno Song Frymëzuar nga RHONJ Drama

Mblidhni veshët. Një tjetër yll i Bravo-s po godet me thikë në muzikë. Këngëtarja e fundit aspiruese është Danielle Cabral nga Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Ajo njoftoi një këngë tekno të ardhshme të frymëzuar nga drama në shfaqje. Konsideroni veten të paralajmëruar.

Danielle ndau lajmin për këngën e saj të re me Page Six gjatë një episodi të podcast-it të tyre Virtual Reali-Tea. Edhe pse nuk e ka dëgjuar ende këngën dhe nuk ka një datë publikimi apo titull, ajo është e bindur se njerëzit do ta pëlqejnë atë. Me sa duket, është diçka për të cilën të gjithë mund të kërcejmë, dhe ajo mendon se mund të jetë një “himn i verës”.

Pak disi nga Danielle

“Është një këngë tekno. As nuk më besohet se po e them! Por ishte shumë argëtuese. Ishte vërtet një kohë e mirë,” tha Danielle për procesin e regjistrimit.

“Çdokush mund të lëkundet vërtet për të,” shtoi ajo. “Është njësoj si, 'Më shiko, kur të më shohësh, do të kuptosh se jam i mirë'.

Është jashtëzakonisht e paqartë se çfarë donte të thoshte me këtë, por një gjë që ajo e bëri të qartë ishte se koha e saj si Real Housewife frymëzoi këngën. Ajo sqaroi se nuk i drejtohet ndonjë anëtari të caktuar të kastit, kështu që nuk është një këngë diss. Në vend të kësaj, është frymëzuar nga ngjarjet që do të shohim të shpalosen gjatë muajve të ardhshëm në Sezonin 14. Kjo tingëllon e frikshme, kështu që shpresojmë se producentët e Danielle e dinë se çfarë po bëjnë.

Tani që Danielle është një këngëtare e këngës RHONJ, hapi tjetër logjik për të është të bashkëpunojë me shokun e saj të grupit dhe superyllin vokal Melissa Gorga. Ajo hapi rrugën me “On Display”. Plus, Danielle tha se ajo tashmë është e njohur mirë me katalogun e shokut të saj të aktorit.

“Unë vetëm munda [hope] për të qenë po aq e suksesshme sa Miss Gorga dhe këngët e saj”, tha Danielle. “Po mësoj nga më të mirët!”

Bekoni zemrat e tyre. Episodet e reja të The Real Housewives of New Jersey transmetohen të dielave në orën 8/7c në Bravo.