Danielle Cabral

Klea

Danielle Cabral dhe Teresa Giudice nuk flasin më pas Fallout!

Danielle Cabral dhe Teresa Giudice nuk flasin më pas Fallout!

Danielle Cabral ka treguar se nuk po komunikon më me të Teresa Giudice pas xhirimeve të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14.

Teresa Giudice

“Ne folëm gjatë gjithë rrugës deri në pushime dhe më pas ndodhi diçka dhe vendosa të tërhiqem.” Kabrale ndarë në Podkasti “Virtual Reali-Tea” i Page Six. Ajo përmendi se konflikti i tyre ndodhi “jashtë kamerës” dhe zgjodhi t'i mbante detajet private për momentin. “Dua ta mbaj për vete”, tha ajo.

Danielle Cabral

Kabralee cila iu bashkua serialit në vitin 2023, shprehu synimin e saj për të diskutuar këtë çështje gjatë sezonit të ardhshëm RHONJ ribashkim.

“Shpresoj ta trajtoj (atë) në skenën e ribashkimit, sepse në fakt nuk e di (ku qëndrojmë),” shpjegoi ajo. “Disa gjëra kanë ndodhur dhe kam shumë pyetje për të Tereza.”

Danielle Cabral

Ndërsa lidhja e saj me Giudice është përkeqësuar, i Kabralit miqësi me kolegun e saj të kastit Rachel Fuda është forcuar. Pavarësisht përplasjeve fillestare, të dy u pajtuan dhe ndërtuan një miqësi të fortë.

Teresa Giudice

“Ne thjesht thamë, 'OK, le të fillojmë përsëri nga themeli' dhe është mirë. Ne kemi një miqësi të shkëlqyer dhe gjërat që më mërzitën ose, si p.sh., më zhgënjejnë në lidhje me të vitin e kaluar, janë të dashura këtë vit.” Kabrale vërejti. “Ne themi, si, ne jemi zjarr dhe akull.”

Danielle Cabral

Kabrale përshkruan Fuda si “shumë e ftohtë”, në kontrast me personalitetin e saj të ngrohtë. “Por është në rregull sepse është Rachel, duhet ta duash për këtë,” shtoi ajo, duke sugjeruar se kjo dinamikë do të jetë e këndshme për shikuesit.

Tensioni ndërmjet Fuda dhe Giudice gjithashtu u përshkallëzua, siç u duk edhe në premierën e 5 majit. Fuda përballur Giudice pasi ky i fundit përhapi thashetheme për e Fudas burri, John, në kamera. Rachel e mbrojti ashpër të shoqin, duke i thënë Giudice për të mbajtur emrin e tij larg nga “goja e saj e shëndoshë me buzët e qenve hot-dog”.

Rachel Fuda

Rachel shprehu angazhimin e saj për të mbrojtur familjen e saj:

“Nëse vini pas familjes sime, unë do t'i mbroj ata. Unë jam duke bërë atë që dikush tjetër do të bënte. Nuk hyra në sezon duke menduar se kjo ishte ajo që do të bëja. Sigurisht që mendova se unë, burri im ose të dy do të sulmohesha, me siguri. Kjo ishte padyshim në krye të mendjes sime, “tha ajo Faqja e gjashtë.

Rachel Fuda

Ajo vlerëson mbështetjen e bashkëshortit të saj gjatë gjithë përfshirjes së saj në shfaqje:

“Por unë thjesht mendoj se të kem një burrë mbështetës në gjithë këtë dhe që ai të përfshihet vërtet në një zgjedhje karriere që bëra, jam shumë mirënjohës që e kam pranë meje gjatë gjithë kësaj.”

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit vazhdon të transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.