Dancing with the Stars mund të shtyhet për shkak të grevës së shkrimtarëve

Klea

Dancing with the Stars mund të shtyhet për shkak të grevës së shkrimtarëve

Grevat e shkrimtarëve dhe aktorëve nuk tregojnë asnjë shenjë ngadalësimi dhe njerëzit po zhgënjehen. Por mbani mend, kjo është ajo që duan korporatat. Mos fajësoni shkrimtarët dhe aktorët për mungesën e përmbajtjes, fajësoni ata që nuk do t’u japin dëmshpërblimin e duhur.

Dje raportuam se piketuesit u shfaqën jashtë Duke kërcyer me yjet set, arsyeja është se prodhimi ende punëson të paktën një shkrimtar, një anëtar i WGA. Protestuesit veçuan gjithashtu disa nga aktorët që shfaqen si të ftuar në sezonin e ardhshëm 32.

Edhe Cheryl Burke po shprehte mosmiratim për sezonin e ardhshëm për shkak të shqetësimeve të WGA dhe SAG-AFTRA. Ka një presion në rritje për të gjithë interpretuesit, shkrimtarët dhe aktorët që të jenë sa më të kujdesshëm. Por ky kujdes mund të nënkuptojë se edhe TV realitet mund të përballet me vonesa.

Dancing with the Stars po humbet yjet e tij

Një burim i afërt me DWTS tha për Entertainment Tonight për potencialin e ndalimit të prodhimit. “Ka mbi 500 njerëz të punësuar për shfaqjen dhe talentet lejohen të punojnë në këtë shfaqje sipas marrëveshjes SAG Network Code, por për shkak të presionit në rritje që po merr talenti, ne po përgatitemi ta shtyjmë.”

Një nga yjet, komediani dhe aktori Matt Walsh, ka konfirmuar tashmë se do të tërhiqet nga shfaqja “derisa të arrihet një marrëveshje me WGA”. Ai tha më tej, “Isha i emocionuar që iu bashkova shfaqjes dhe e bëra këtë me përshtypjen se nuk ishte një shfaqje WGA dhe ra nën një marrëveshje tjetër.

“Këtë mëngjes kur u informova nga sindikata ime, WGA, se konsiderohet si punë e goditur, unë u largova nga prova. Unë kam qenë dhe do të qëndroj gjithmonë me anëtarët e mi të sindikatave të WGA, SAG dhe DGA. Përtej artistëve tanë të sindikatës, unë jam i ndjeshëm ndaj shumë njerëzve të prekur nga greva dhe shpresoj për një zgjidhje të shpejtë dhe të drejtë.”

Matt tha se do të dëshironte të punonte përsëri me ekipin në DWTS në të ardhmen dhe ai falënderoi ata që “toleruan [his] duke kërcyer.” Ka zëra se yjet e tjerë do të tërhiqen, dhe nëse shumë yje zgjedhin ta bëjnë këtë, nuk ka gjasa që prodhimi të vazhdojë. Siç shihet me persona si Drew Barrymore, të dukesh si zgjebe është aktualisht gjëja më e keqe që një interpretues mund të bëjë për karrierën e tyre.

Dancing with the Stars do të shfaqet premierë të martën, më 26 shtator në orën 20:00 në ABC dhe Disney+ (ose jo).