Dance Moms Reunion Set për dy orë speciale në maj

Klea

Dance Moms Reunion Set për dy orë speciale në maj

Kasti i Nënat e kërcimit më në fund po ribashkohet pas disa vitesh jashtë transmetimit. Dyshja nënë dhe bijë u shfaqën në një trailer të ri për specialen e Lifetime, Dance Moms: The Reunion.

Një njoftim për shtyp i dërguar në rrugën tonë thotë: “Dance Moms: The Reunion përfshin intervista të reja me kërcimtarë të preferuar nga fansat, ndërsa ata shikojnë prapa në momentet më të paharrueshme të serialit dhe diskutojnë të mirat, të këqijat dhe gjithçka në mes, duke përfshirë atë që zgjat. ndikim në argëtimin e tyre.”

Vazhdon: “Nënat origjinale të kërcimit Kasti diskuton disa nga titujt më të diskutueshëm që nga transmetimi i shfaqjes, kap fansat me atë që po bëjnë tani dhe ofron disa zbulime tronditëse si nënat e kërcimit drama vjen në rrethin e plotë.” Pra, cilat shpërthime nga e kaluara e realitetit televiziv po kthehen për të kujtuar?

Kush e bëri piramidën?

Specialja, e cila transmetohet në Lifetime më 1 maj, do të shfaqë një pjesë të vogël të anëtarëve të kastit origjinal dhe disa prej zëvendësuesve (të cilët u bënë elementë kryesorë në ekip).

Motrave Hyland, Brooke dhe Paige, janë të bashkuar nga JoJo Siwa, Kendall Vertes, Kalani Hilliker dhe Chloe Lukasiak. Të pranishëm ishin edhe nënat e tyre. “Nuk mund t’ju them herën e fundit që kemi qenë të gjithë në të njëjtën dhomë,” tha Paige në trailerin e programit. “10 vite!”

“Ndjehem sikur të kam shkatërruar jetën dhe karrierën tënde të kërcimit”, tha nëna e saj, Kelly Hyland, në një klip. Ndërkohë, Paige vuri në dukje se falja e Abby është ende një sfidë sepse ajo bëri “shumë gjëra të këqija”.

Traileri gjithashtu ngacmoi disa nga ato momente shpërthyese për të cilat është më i njohur shfaqja. Një skenë tregoi Kalanin duke u larguar nga skena, duke thënë, “Nuk e di nëse mund të flas për këtë”, ndërsa një tjetër tregonte Kendall duke u përballur me JoJo për largimin e studios së tyre.

Maddie dhe Mackenzie Ziegler nuk ishin të pranishëm, as Nia Sioux. Disa nga yjet e tyre, veçanërisht Kendall, shprehën zhgënjimin e tyre, duke thënë: “Ne nuk do të ishim këtu pa nënat e kërcimit”, ndërsa JoJo tha se ata po përpiqeshin të “fshinin” të kaluarën e tyre.

Shiko Dance Moms: The Reunion on Lifetime, 1 maj në orën 8/7c.