Simon Guobadia

Klea

Dadoja e Simon Guobadia duke dëshmuar në një divorc të çrregullt … Përplas yllin e 'RHOA' për sjelljen e rojeve të armatosura rreth fëmijëve

e Simon Guobadia Dadoja që dëshmon në divorcin e çrregullt … Përplas yllin 'RHOA' për sjelljen e rojeve të armatosura rreth fëmijëve

Porsha Williams' ish bashkëshorti, Simon Guobadiaka nxjerrë një tjetër dëshmitar për të mbështetur pretendimet e tij kundër yllit të reality TV mes divorcit të tyre të çrregullt.

Simon Guobadia

Sipas RadarOnline.comnjë deklaratë nën betim dëshmitar të dhënë nga njëri prej e Simon Guobadia është marrë dado, me identitetin e individit të redaktuar në dosjet gjyqësore.

Porsha Williams

Individi, i cili kishte qenë i punësuar nga Simon Guobadia që nga maji 2020, para martesës së tij me Porsha Williamsofroi njohuri për rolin e tyre në kujdesin për të e Simonit fëmijë më parë e Porshës përfshirjen dhe më pas tendencën për të dyja Porsha dhe vajza e saj, Pilar, pas martesës.

“Unë isha përgjegjës për menaxhimin e gjërave rreth shtëpisë, kujdesin për fëmijët, mbikëqyrjen e shitësve dhe çdo gjë tjetër që duhej bërë. Unë punoj çdo ditë në Martial Residence. Disa ditë punoj 10-11 orë në ditë dhe disa ditë e kaloj natën në shtëpi, në varësi të asaj që duhet bërë. Unë jam gjithmonë pranë”, tha dëshmitari.

Simon është një njeri kaq i mirë. Nuk e kam parë kurrë të jetë i dhunshëm apo i zemëruar fare. Ai është shumë i sjellshëm dhe thjesht një djalë i mirë”, ka shkruar ajo.

Simon Guobadia

Sipas punonjësit, Porsha e kontaktoi atë më 22 shkurt, duke kërkuar që të qëndronte deri në orët e vona të natës, për të cilën ajo pranoi. Punonjësi kujtoi Porsha duke e vizituar atë atë ditë, duke i bërë urimet e ditëlindjes dhe duke i dhuruar asaj lule.

Megjithatë, punonjësi vuri në dukje se Porsha u largua nga rezidenca atë mbrëmje “dhe nuk u kthye më”. Diten tjeter, Porsha ka nisur procedurat e divorcit.

Simon Guobadia

Punonjësi tregoi se duhej të kujdesej e Simonit fëmijët në mbrëmjen pasuese sepse Porsha liroi banesën ndërsa Simon ishte larg në udhëtim.

“Nuk mund të shkoja në shtëpi në shtëpinë time nga e enjtja, 22 shkurt 2024, deri të hënën, 26 shkurt 2024 sepse Porsha u largua nga Shtëpia Martesore pa më thënë dhe ishte java që fëmijët e Simonit ishin në shtëpi. Simoni u kthye në shtëpi i befasuar nga divorci dhe pa ndihmën e gruas së tij.”

Simon Guobadia

“Burri ishte një djalë i madh që ecte si një djalë i keq. nuk e dija ate Porsha po vinte me një djalë. Kjo doli nga hiçi. Nuk e kisha parë kurrë më parë atë djalë. Djali ishte brenda në shtëpi i ulur në shkallët me armën e treguar. Ishte tronditëse për mua.”

Simon Guobadia

“Unë isha e shqetësuar,” tha ajo. Punonjësi e ka rrëfyer këtë Simon kontaktoi policinë, duke i çuar oficerët që të mbërrinin dhe të flisnin me të gjithë të përfshirët. Sipas dëshmisë, Porsha u nis me rojen e sigurisë rreth mesnatës.

Simon Guobadia

Punonjësi deklaroi se ditë më vonë, Porsha u kthye me një burrë tjetër. Sipas dëshmisë, Simon ndërroi bravat sepse as ai dhe as fëmijët nuk ndiheshin rehat duke qenë vetëm, të pasigurt nëse një burrë tjetër do të vinte në shtëpi.

Punonjësi shkroi: “Herën e fundit që Porsha erdhi në shtëpi, ajo nuk u largua. Kjo ishte të dielën, më 24 mars 2024. Ajo erdhi me një djalë për të hapur sërish portën. Ajo erdhi me vajzën e saj, nënën e saj dhe të dashurin e nënës së saj. Ajo po i sillte gjërat e saj në shtëpi. I njëjti djalë hapi portën. Më pas kanë nisur të kontrollojnë shtëpinë, kanë zbritur poshtë dhe kanë shkëputur kamerat përreth shtëpisë. Kamerat nuk funksionojnë. Kjo më bën të mos ndihem rehat sepse jam vetëm me fëmijët si dadoja e tyre kur babai i tyre është larg në punë.”

Porsha Williams

Simon prezantoi një dëshmitar tjetër në fillim të këtij muaji për të mbështetur pretendimet e tij.

Siç është raportuar më parë, Porsha u paraqit për divorc më 22 shkurt 2024, pas 15 muajsh martesë.

Simon Guobadia

Amvisat e vërteta të Atlantës Ylli zbuloi se ajo vendosi të ndërpresë martesën pasi zbuloi lajme në lidhje me mashtrimin e imigracionit të burrit të saj. Ajo këmbënguli për të zbatuar marrëveshjen paramartesore që kishin nënshkruar.

Porsha Williams

Për më tepër, Simon e ka kërkuar së fundmi këtë Amvise të vërteta të Atlantës prodhuesit ofrojnë komunikime ndërmjet Porsha në lidhje me divorcin dhe çdo filmim të patransmetuar të filmuar në banesën e tyre.