Cynthia Bailey

Klea

Cynthia Bailey SHADES NeNe rrjedh nga akuzat për luajtjen e një roli në daljen e Alumit ‘RHOA’

Cynthia Bailey SHADES NeNe rrjedh nga akuzat për luajtjen e një roli në daljen e Alumit ‘RHOA’

Cynthia Bailey po flet, pasi NeNe Leakes pretendoi se ish-i saj Amvise të vërteta të Atlantës bashkë-yllja kishte planifikuar me shokët e saj të aktorëve që ta largonin me sëpatë nga spektakli Bravo.

NeNe vuri në shënjestër modelen gjatë intervistës së saj të fundit me ish-prodhuesin e RHOA, Carlos Kinggjatë së cilës ajo pretendoi se Cynthia shënoi një bukuroshe vetëm për shkak të së ardhmes së saj burri, Peter Thomas.

NeNe Leakes

NeNe shpjegoi se producentët i kërkuan asaj të takoheshin Cynthia përpara sezonit 3, për ta transferuar atë në grup.

“E vetmja supermodele për të cilën kisha dëgjuar ishte Naomi [Campbell] dhe Tyra [Banks] dhe ndoshta disa vajza të tjera zezake…” NeNe vazhdoi. “Por nuk kisha dëgjuar kurrë Cynthia.

Cynthia Bailey

NeNe ndau se dyshja u godit nëse u nda gjatë takimit të tyre fillestar, por vuri në dukje se ajo nuk pa një yll realiteti të ri.

“Ndihesha sikur ajo ishte pak nervoze. Nuk e mendoja se ishte materiali i Shtëpisë, thjesht duke qenë i sinqertë.” NeNe vazhdoi. “Unë thashë, ‘Ti e di që ajo është pak e qetë, ajo është pak kjo … Nuk e di se ajo është ajo që ju po kërkoni’”.

NeNe Leakes

NeNe shpjegoi se mendimi i saj ndryshoi kur u takua për herë të parë e Cynthia-s i dashuri i atëhershëm, Peter Thomastë cilin ajo e përshkroi si “të zhurmshëm” dhe “agresiv”.

Ajo kujtoi: “Unë isha si, ‘Oh zot im. Ky është djali i saj?’ Unë e kuptoj pse u pëlqen Cynthia sepse Pjetri ishte ekstra.’”

Cynthia Bailey

I tha Alum Bravo Mbret – “Ndjehem sikur patjetër Cynthia që nuk është në kamera ka forcën, dhe ajo është mjaft vokale për të qenë në shfaqje me siguri pa Pjetri. Por në kamera, ndjeva se ajo kurrë nuk donte të tregonte atë anë të saj.”

Cynthia Bailey

Cynthia ngriti supet NeNe’s vërejtje thumbuese gjatë një paraqitje të fundit në Kandi Burruss’ Podkasti në YouTube, “Speak On It” dhe inkurajoi ish-zotën e saj të kthehej në televizion.

Cynthia tha – “Nëse ajo e ka ndërtuar në fakt Amvise të Atlantës, atëherë hej, dreqin, ajo mund të ndërtojë një shtëpi tjetër në një rrjet tjetër, apo jo? Nëse mund të ndërtoni një shtëpi, mund të ndërtoni dy.” Në këtë ekonomi? Kthehuni në TV, vazhdoni dhe ndërtoni shtëpinë e dytë!”

NeNe Leakes

Ajo shtoi: “Sepse ju bëni këtë. Ti je ajo vajza, je super e talentuar. Pra, hej, nëse nuk mund të ktheheni te Housewives, ndërtoni një shtëpi tjetër… Hajde, kthehuni në TV!”

NeNe Leakes

Fansat ofruan Cynthia fjalët e mbështetjes për marrjen e rrugës së lartë, me një person që komentoi – “Rruga Cynthia qeshi lehtësisht dhe i largoi akuzat pa u shqetësuar, dhe megjithatë është në gjendje të ngrihet mbi të dhe të japë përsëri Nene merita aty ku i takon, është kaq e lavdërueshme.”

Amvisat e vërteta të Atlantës transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.