Cynthia Bailey reflekton mbi ndryshimet e aktorëve të 'RHOA': Shereé Whitfield, Drew Sidora dhe Shamea Morton

Klea

Cynthia Bailey reflekton mbi ndryshimet e aktorëve të 'RHOA': Shereé Whitfield, Drew Sidora dhe Shamea Morton

Cynthia Bailey reflekton mbi ndryshimet e aktorëve të 'RHOA': Shereé Whitfield, Drew Sidora dhe Shamea Morton

Cynthia Bailey ka ndarë mendimet e saj për ndryshimet e fundit të aktorëve për sezonin e ardhshëm të Amvisat e vërteta të Atlantësduke shprehur zhgënjimin dhe emocionimin për formacionin e ri.

Cynthia ndau mendimet e saj me Faqja e gjashtëSheree duke mos u paraqitur këtë sezon të ardhshëm, Drew's kthehen, dhe Turp më në fund duke marrë një pjeshkë.

Cynthia Bailey

Bejli shprehu zhgënjimin e saj lidhur me Shereé Whitfield's mungesa në sezonin e ardhshëm. “Unë mendoj se ajo shton patjetër një nivel të caktuar “Kush do të më kontrollojë mua, boo?” në shfaqjen që askush tjetër nuk e sjell” Bejli tha, duke iu referuar të Whitfield-it ikonë me një linjë nga Sezoni 2. “Si, Shereé do të hyjë atje dhe ajo ka bërë të gjithë punën e grumbullimit të kockave. Ajo me siguri do t'i bëjë ato pyetje të vështira. Kështu që unë mendoj se ajo patjetër do t'i mungojë fansave të saj 100 për qind.”

Ne anen tjeter, Bejli është i emocionuar për Drew Sidora-s kthimi. “Nuk u befasova nga kjo Drew po kthehej”, tha ajo për këngëtarin. Drew's burri i larguar Ralph Pittman ishte një histori kryesore gjatë pjesës së fundit të Sezonit 15. “Ndihem si Drew ka shumë histori dhe u ndjeva sikur ajo mbajti shumë nga sezoni i kaluar, kështu që mendoj se ka kuptim ta rikthejmë atë.”

Drew Sidora

Cynthia shprehu edhe entuziazmin për Shamea Morton's promovimi në një rol “Shtëpiake” me kohë të plotë. “Më lejoni të them vetëm, Turp është një kohë e mirë 100 për qind. Ajo ka vite që është rreth grupit. Ndaj jam e emocionuar që e shoh atë në një mbajtëse pjeshke”, tha ajo. “Ajo ka një histori kaq të mrekullueshme, gjithçka që po ndodh në familjen e saj, në veçanti vajzën e saj.” e Mortonit vajza e mitur, Shilohiu nënshtrua një operacioni në vitin 2023 për atrezinë choanale.

“Mendoj se fansat e saj që kanë fëmijë me probleme serioze shëndetësore patjetër do të kenë jehonë Shamea's histori me siguri,” Bejli shtuar. “Ajo është një nga njerëzit më të fortë që njoh.”

Shamea Morton

Si Morton hap në një rol më të përfshirë, Bejli mezi pret të dëshmojë dramën dhe konfliktet e shpalosura gjatë xhirimeve – pa ndjerë presionin për të nxitur veten.