Cynthia Bailey konfirmon se ajo nuk është 'shoqe e mirë' me NeNe Leakes

Klea

Cynthia Bailey konfirmon se ajo nuk është ‘shoqe e mirë’ me NeNe Leakes

Ish-yjet e Real Housewives of Atlanta Cynthia Bailey dhe NeNe Leakes ishin miqtë më të mirë. Madje këtë e thoshte edhe në kontratën e tyre të miqësisë. Por kur Cynthia ftoi Kenya Moore në një festë gjatë sezonit 12 të RHOA, NeNe u tërbua. Ajo tha, “Cynthia ka padyshim një anë të saj që, për çfarëdo arsye, Bravo nuk e ka treguar atë anë të saj.” Dyshja vazhdoi të grindej gjatë viteve.

Gjatë një interviste të fundit me Carlos King, NeNe goditi Cynthia-n. Ajo pretendoi se ish-dashamirja e saj, së bashku me disa anëtarë të tjerë të kastit, u përpoqën të pushonin NeNe. Dhe NeNe pretendoi se e vetmja arsye që Cynthia rrëmbeu një pjeshkë ishte për shkak të ish-bashkëshortit të saj, Peter Thomas, dhe personalitetit të tij të shkëlqyeshëm. Jam i sigurt se Pjetri do ta nënshkruajë këtë vëzhgim.

Tani Cynthia dha një përditësim për marrëdhënien e saj me NeNe. I Dërguari ka lugën.

Harrojeni një kontratë të re miqësie

“Për mua, jam në një vend të respektueshëm me të. Nga fundi im, ne jemi mirë. Ne thjesht nuk jemi më miq të mirë, dhe kjo është në rregull. Kemi pasur shumë, shumë vite të bukura miqësie, dhe nuk është këtu ku jemi tani,” shpjegoi Cynthia. Ajo shtoi se dëshiron që NeNe të ketë “dritë, dashuri dhe hir”.

Cynthia më parë iu përgjigj pretendimeve të NeNe se ajo u përpoq ta pushonte nga puna. “Nuk mund ta largoja NeNe Leakes nga Taco Ball. Mirë?” ajo tallte. “Pra, nëse e kam gjithë këtë fuqi, si nuk jam më as në emision? Por gjithsesi, bëje kuptim,” shtoi ajo. Sikur të mundja, Cynthia.

Ndërsa NeNe i meriton vlerësimet e saj, po ashtu edhe Cynthia. Ajo ishte anëtare e kastit për 10 vjet. Dhe e vetmja shtëpiake që u martua dy herë në një ekskluzivitet.

Real Housewives of Atlanta vazhdon, pa të dy ish-yjet, të dielave në 8/7c në Bravo.

NA THONI – A DO TË BËHEN Sërish CYNTHIA DHE NENE SHOQË TË VËRTETË? A MENDONI SE CYNTHIA U përpoq TA QËRJE NENE-në? A KA PITER KUALITET ylli?