Cynthia Bailey i thotë NeNe Leakes të 'ndërtojë një shtëpi tjetër'

Klea

Cynthia Bailey i thotë NeNe Leakes të ‘ndërtojë një shtëpi tjetër’

Kanë kaluar pothuajse dy javë që kur Carlos King postoi pjesën e parë të intervistës së tij NeNe Leakes, por valët tronditëse ende përshkojnë botën e realitetit televiziv. Disa nga kritikat më të tmerrshme të NeNe-së iu drejtuan Cynthia Bailey.

NeNe bëri më shumë se disa goditje në Cynthia. Midis tyre ishte akuza se Cynthia komplotoi me kolegët e saj të Real Housewives of Atlanta për të pushuar NeNe nga puna. Për më tepër, ajo pretendoi se Cynthia nuk do të ishte punësuar kurrë në radhë të parë nëse jo për burrin e saj.

Gjëra thumbuese. Por duhet theksuar (dhe lavdëruar) se Cynthia është përgjigjur vetëm me qetësi dhe dashamirësi. Ndërsa ajo sqaroi se nuk është ende shoqe me NeNe, ajo ndjeu se ata ishin në një vend të mirë. Por vetëm një grua mund të marrë shumë. Cynthia shkoi në podcastin e Kandi Burruss në YouTube, Speak on It, për të diskutuar.

Këshilla e Cynthia për NeNe pas RHOA

Cynthia ndau mendimet e saj se ku ndodhet NeNe për momentin dhe ku mund të ishte në vend të kësaj. “Nëse ajo në fakt ndërtoi Housewives of Atlanta, atëherë hej, dreqin, ajo mund të ndërtojë një shtëpi tjetër në një rrjet tjetër, apo jo? Nëse mund të ndërtoni një shtëpi, mund të ndërtoni dy.” Në këtë ekonomi? Ajo vazhdoi, “Kthehuni në TV, vazhdoni dhe ndërtoni shtëpinë e dytë!”

Ajo i mbylli mendimet e saj me më shumë inkurajim. “Sepse ju bëni këtë. Ti je ajo vajza, je super e talentuar. Pra, hej, nëse nuk mund të ktheheni te Housewives, ndërtoni një shtëpi tjetër… Hajde, kthehuni në TV!” Kjo përgjigje ngre pyetjen: Sa herë mundet NeNe të gjuajë Cynthia-n dhe të marrë vetëm mirësi në këmbim?

Dhe komentuesit treguan mbështetjen e tyre për Cynthia përballë fjalëve të NeNe. Siç shkroi një përdorues, “Mënyra se si Cynthia qeshi me lehtësi dhe i hoqi poshtë akuzat pa u shqetësuar, dhe megjithatë është në gjendje të ngrihet mbi të dhe ende i dha Nene meritën aty ku i takon, është kaq e lavdërueshme.” E thënë mirë. Dhe Cynthia ka një pikë. NeNe ka fuqi të yjeve, kështu që çfarë po bën ajo me të?

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.