Crystal Minkoff në komentet rreth pijes së Sutton Stracke

Klea

Crystal Minkoff në komentet rreth pijes së Sutton Stracke

Gjërat kanë shkuar keq e më keq mes Kyle Richards dhe Sutton Stracke. Tërësia e Sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills deri më tani ka paraqitur luftimet e tyre para-prapa. Por, në episodin e javës së kaluar, gjërat arritën në një ethet në darkën e Kyle me temë kanabisi.

Gjatë një shkëmbimi veçanërisht të egër, Sutton e pyeti Kyle për gjendjen e martesës së saj dhe Kyle akuzoi Sutton se nuk hante. Gjë që sugjeronte shumë qartë se Sutton ka një çrregullim të të ngrënit.

Përpara kësaj, një Kyle i sapokthyer foli me shokun e aktorit Dorit Kemsley se Sutton kishte një problem me pijen. Dicka qe Kristal Kung Minkoff ka problem me.

Crystal nuk mendon se Sutton ka ndonjë problem

Crystal tha për Extra TV për spekulimet, “Nuk më pëlqeu fare kjo. Dhe unë isha pak i qetë. Sepse po përpiqesha të përthithja atë që po ndodhte.”

Ajo vazhdoi, “Unë thjesht mendoj se ky lloj narrative jo vetëm që është i pasjellshëm, por mund të jetë, si, lëndues. Dhe në disa mënyra, si, të rrezikshme për njerëzit. Nëse vërtet e besoni këtë, atëherë duhet të ketë një lëvizje për të ndihmuar dikë. Por personalisht nuk e ndjeja se ishte kjo situatë.”

Pas dyerve të mbyllura

Përpara festës së barërave të këqija të Kyle, aktorët e pjeknin Sutton për veprimet e saj gjatë udhëtimit të tyre në Vegas. Pasi Sutton u përplas dhe u largua nga një shfaqje Magic Mike, ajo u zemërua se sa e pakëndshme i ishte dhënë statusi i saj social.

Por Crystal e dinte që në prapaskenë, shoqja e saj ishte shumë e stresuar për shkak të zbulimit se ish-bashkëshorti i saj po shpërngulej në Angli. Shqetësimi kryesor i Sutton ishte beteja ligjore që do të priste duke qenë se ata kanë një fëmijë të mitur së bashku. Sutton më vonë e ndau këtë me një Kyle josimpatik.

Për fat të mirë, Crystal është rritur për të qenë më mbështetës i Sutton. “Tani jemi afër. Unë them: ‘Nëse gjërat po ndodhin pas dyerve të mbyllura, thjesht më njoftoni. Nuk ke nevojë të më thuash detaje’, – shpjegoi ajo.

Crystal përfundoi, “Sepse kjo është arsyeja pse ne kemi pasur vështirësi në dy vitet e mia të para në shfaqje. Sepse ajo kishte gjëra të tjera që po ndodhnin. Dhe unë thashë: ‘Nuk mund t’ua heqësh njerëzve’. Dhe ajo tha, ‘E di, por nuk mund ta ndaja atë atëherë’”.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.