Crystal Kung Minkoff 'Watching Hell' në Nju RHOBH Dinner Party

Klea

Crystal Kung Minkoff ‘Watching Hell’ në Nju RHOBH Dinner Party

Kristal Kung Minkoff derdhi pak çaj RHOBH për darkën e shumëpritur në sezonin 13 të Amvisat e vërteta të Beverly Hills. Edhe Andy Cohen tha se kjo darkë është aq epike sa që përfshin dy episode. “Nuk ka një psikik, por është si thirrje e plotë e aktorëve. Ata janë të gjithë rreth një tavoline për dy episode. Është e pabesueshme”, tha Andy.

Shikuesit e RHOBH e dinë se festa e “barërave të këqija”, e cila u drejtua nga Kyle Richards, kishte disa të ftuar të mrekullueshëm. Camille Grammer dhe Denise Richards morën pjesë, si dhe Faye Resnick. U shfaq gjithashtu edhe ish-ylli i Real Housewives of Atlanta, Cynthia Bailey.

Kyle më parë ngacmoi se një i ftuar nuk ka kaluar aq mirë. “Ishte një goditje e madhe dhe më pas dikush duhej të dërgohej në shtëpi. Sepse ata nuk po ia dilnin aq mirë,” shpjegoi ajo.

Sedilja e rreshtit të parë RHOBH të Crystal Kung Minkoff

(Foto nga Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Kristal ishte në darkë, kështu që ajo e dinte se për çfarë po fliste Andi. Shikuesit do të duhet të presin deri në episodin e gjashtë për të parë se sa legjendare ishte kjo darkë.

“Unë e di se për çfarë po flet. Nuk ishte ferr për mua”, tha Crystal për The Messenger. “Por unë po shikoja ferrin të vinte. Unë jam i sigurt, për mua, do të jetë thjesht që shumë shprehje të mia të fytyrës të tmerrohen nga ajo që po diskutohej.”

Crystal gjithashtu tregoi se zonjat do të ishin pjesë e një ngjarje bamirësie për Homeless Not Toothless këtë sezon. Kjo bamirësi është afër zemrës së Dorit Kemsley.

“Duhet të shkojmë në gala këtë vit dhe ta mbështesim atë në një mënyrë shumë më të madhe, dhe pati shumë dramë që ndodhi atë natë. Por sidoqoftë, ne e duam të pastrehin, jo pa dhëmbë”, tha Crystal. “Ne jemi atje për të pastrehuarit. Ne jemi atje për ata që nuk kanë dhëmbë.”

Ajo shtoi, “Ne jemi atje për të gjithë.”

Mezi pres të shoh këtë darkë të shpalosur në RHOBH!

Real Housewives of Beverly Hills rikthehet të mërkurën, 25 tetor në 8/7c në Bravo.