Crystal Kung Minkoff thërret Dorit Kemsley

Klea

Crystal Kung Minkoff thërret Dorit Kemsley

Drama mes Kristal Kung Minkoff dhe Dorit Kemsley po nxehej atje për disa javë, ndërsa Dorit heshti në përgjigje të duartrokitjeve të Kristalit. Por për ata që nuk kanë qenë në hap me Real Housewives of Beverly Hills, këtu është çaji.

Kohët e fundit, Housewives’ kujtuan se Crystal tha se nuk ishin “me arsim të lartë”, në vitin 2020. Dorit u përpoq t’i kundërpërgjigjet, duke thënë: “Meqë ra fjala, nuse fëmijë, ndërsa ti ishe i zënë duke u martuar në moshën 12-vjeçare, pjesa tjetër ne po ndërtonim biznes, po mbaronim kolegjin dhe po bënim gjëra, e dini, për të edukuar veten.”

Shikuesit shikuan komentin e Dorit ndërsa Crystal shkoi në Instagram për t’u hakmarrë. Ajo bëri një postim duke renditur shenjat dalluese të një martese të mirë, duke përfshirë nevojën për të blerë dhe jo për të marrë hua gjerdan diamanti. Përgjigja e Crystal bëri që fansat të vdisnin. Së fundmi, ajo ka shpjeguar se përse ka duartrokitur kaq intensivisht.

Kur Crystal foli me Access Hollywood për komentin e Dorit “nusja fëmijë”, ajo pranoi, “Unë mendoj se është në rregull të duartrokasësh në këtë shfaqje. Kjo është ajo që ne bëjmë. Thjesht u ndjeva sikur ishte një koment i ngarkuar për mua, sepse gjysma e vajzave u martuan më të reja se unë. Dhe vajza të tjera janë martuar me burra me një gamë më të gjerë moshe.”

Crystal ndjeu se kishte një model në disa komente që i drejtoheshin asaj. Sa i përket ashpërsisë së goditjes së saj me duartrokitje, Crystal tha: “Mos e fut Rob Minkoff në të… Rob është më i miri. Ai është thjesht – ai është hip-hop Rob.” Crystal shpjegoi se ajo ishte “mbrojtëse” e martesës si temë, madje duke shpjeguar mungesën e vullnetit të saj të përgjithshëm për të diskutuar martesën e Kyle Richards.

“Më ktheni duartrokitje për arsimin,” inkurajoi ajo, “Mund të më quani budalla, mund të më quani si të doni. Por kur thua ‘nusja fëmijë’, në fakt po ofendon Robin… Hajde për mua, mos hajde për Robin.”

Kur u pyet nëse Dorit kishte ndonjë fjalë për dramën në ribashkim, Crystal konfirmoi, “Ajo nuk kishte asnjë përgjigje për këtë … Unë e hoqa mikrofonin dhe ajo nuk dinte si ta merrte.”

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.