Crystal Kung Minkoff Shades Dorit dhe PK Kemsley's Split

Klea

Crystal Kung Minkoff Shades Dorit dhe PK Kemsley's Split

Crystal Kung Minkoff Shades Dorit dhe PK Kemsley's Split

Bravo fansat po e spekulojnë këtë Kristal Kung Minkoff hijeshoi në mënyrë delikate ish-in e saj Amvise të vërteta të Beverly Hills bashkë-yll, Dorit Kemslipas njoftimit të e Dorit ndarja nga Paul “PK” Kemsli.

Një ditë pas Kemsleys zbuloi ndarjen e tyre, Kristal postuar në Instagram për të përkujtuar përvjetorin e takimit me bashkëshortin e saj, Rob Minkoff, 21 vjet më parë.

Kristal Kung Minkoff

“Ne u takuam sot 21 vjet më parë. Dhe për 21 vjet e kemi bërë prioritetin tonë familjen. ” Kristal shkroi, krahas fotove të çiftit duke u përgatitur për një udhëtim me helikopter në akullnajën Tien Shan në Kazakistan. Ajo përfshiu hashtagun “Zgjidh me mençuri”, të cilin disa fansa e interpretuan si një gërmim në të Kemsleys. Komentet të tilla si “nuk ishte Crystal në hije” “Crystal kishte kohë të ishte në hije sot” dhe “Sapo u shkova duke qeshur”, plotësuan postimin e saj, duke theksuar kohën e perceptuar dhe qëllimin e mesazhit të saj.

Kristal Kung Minkoff

PK dhe Dorittë cilët ishin të martuar për nëntë vjet, deklaruan në një deklaratë të përbashkët,

“Ne kemi pasur betejat tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë dy fëmijë të mrekullueshëm së bashku… Për të ruajtur miqësinë tonë të thellë dhe për të ruajtur një mjedis harmonik për fëmijët tanë, ne kemi bërë të përbashkët dhe vendim i vështirë për të ndarë pak kohë dhe për të rivlerësuar marrëdhënien tonë, ndërkohë që u japim përparësi fëmijëve tanë.”

Dorit Kemsley

Incidentet e mëparshme sugjerojnë se kjo nuk është hera e parë Kristal ka shënjestruar në dukje Dorit dhe PK-të martesë. Në janar, ajo postoi këshilla për martesën në mediat sociale, me një goditje të dukshme:

“Blini, mos huazoni gjerdan diamanti për gruan tuaj”, duke iu referuar një incidenti ku PK i habitur Dorit me një gjerdan diamanti të huazuar 5 milionë dollarë.

Dorit Kemsley

Tensioni mes ish-bashkëyjeve u përshkallëzua më parë kur Dorit referuar Kristal si një “nuse fëmijë” në a RHOBH rrëfimtare, duke e kritikuar se u martua në moshë të re, ndërsa të tjerët ndiqnin arsimin dhe karrierën. “Ju nuk jeni më të arsimuar se ne të tjerët,” Dorit vërejti. “Dhe meqë ra fjala, nuse fëmijë, ndërsa ti ishe i zënë duke u martuar në moshën 12-vjeçare, ne të tjerët po ndërtonim biznese, po mbaronim kolegjin, po bënim gjëra – e dini – për të edukuar veten”. Kristal i martuar Rob Minkoff në shtator 2007; ajo ishte 24 dhe ai 45 në atë kohë.