Crystal Kung Minkoff mendon se Leaker RHOBH është 'e qartë' tani

Klea

Crystal Kung Minkoff mendon se Leaker RHOBH është ‘e qartë’ tani

Amvisat e vërteta të Beverly Hills ka kohët e fundit dukej se kishte një atmosferë tjetër. Siç duhet, pas një pauze të shkurtër në xhirimet midis sezoneve 12 dhe 13 për shkak të pasojave shumë publike nga zemërimi i supozuar i Kathy Hilton në Aspen. E cila ishte disi kurioze, pasi nuk u filmua as nga kamerat e Bravo.

Kristal Kung Minkoff mendon se e di saktësisht se kush ka llafatur – Lisa Rinna. Crystal thotë se tani është shumë e qartë në mungesë të Lizës se ajo kishte një dorë në të, megjithëse ajo e ka mohuar gjithmonë.

Crystal mendon se zbuluesi i RHOBH është “i dukshëm”

Lisa e bëri detyrën e saj të orkestronte dhe përkeqësonte çdo dramë gjatë tetë viteve të saj në shfaqje. Megjithatë, duket se nxitja e saj mund të mos jetë kufizuar vetëm në kohën e saj para kamerës.

Crystal ishte i ftuar në podkastin e Scheana Shay javën e kaluar, kur të dy u diskutuan mbi temën e shpërthimit të Kathy’s Aspen në të gjithë shtypin.

Kristal përdori aftësitë e saj të arsyetimit deduktiv për ta kufizuar atë. “Me gjithë rrjedhjet e shtypit dhe gjëra të tjera, mendoj se është shumë e qartë sepse nuk ka asnjë shtyp që po rrjedh për sezonin tonë tani.”

Rinna ishte e vetmja mbajtëse diamanti që u largua nga atëherë dhe tani. Megjithëse Crystal hipotezoi se Lisa ishte ajo që zbuloi, ajo nuk e ka kuptuar motivin e saj.

Crystal shpjegoi, “Ishte viti im i dytë [on the show] dhe ndihesha ende si një rishtar për të gjithë këtë. Kështu që unë isha sikur ‘Ndoshta kështu funksionon shfaqja. Ndoshta është thjesht sa toksik është. Ndoshta kjo është ajo që bëjnë njerëzit’ … Por unë u thashë: ‘Por pse e bëjnë këtë? Nuk dëshironi që shfaqja të luhet?’ Thjesht nuk e kuptova. Por tani, është shumë më e qartë për mua, sepse, për shembull, nuk ka asgjë jashtë. Por pse? Nuk do ta di kurrë.”

Crystal: Shfaqja ka ndryshuar

Foto Kredia: @lisarinna nëpërmjet Instagram

Crystal thotë se shfaqja ka ndryshuar. Ndonëse ajo nuk pajtohet se Lisa është “ngacmuesi më i madh në Hollywood”, ajo mendon se Lisa ishte një dhunuese. Por, u bë për TV të shkëlqyeshëm.

“Unë do të thosha se ndoshta në emision, mund të them pak a shumë këtë, po. Por në Hollywood – mendoj se ka shumë njerëz të këqij në Hollywood”, tha Crystal.

Ajo shtoi, “[RHOBH Season 13] ishte shumë ndryshe. Dhe nuk e dija ndikimin e Rinës tek unë derisa ajo nuk ishte aty. Duke u thënë kështu, mendoj se Rinna ka qenë, padyshim, një ‘shtëpiake’ e pabesueshme. Dua të them, unë e shikoja atë, kështu që ajo ishte si ikonë për mua.”

Nuk duket se Crystal-it i mungon Lisa, por ajo mendon se aleatja besnike e Lizës, Erika Jayne, i mungon.

“Unë vërtet mund të ndihesha [Erika’s] energji, sikur të mos kishte personin e saj. Por përsëri, për të, atëherë kjo ndryshon mënyrën se si ajo do të përjetojë njerëzit e tjerë”, tha Crystal.

A nuk ka qenë gjithmonë Rinna e dyshuara numër 1? Në fund të fundit, ajo është një “HUSTLER!”

The Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.