Craig Conover zbulon se cili yll i bukurisë jugore e mërzit atë

Klea

Craig Conover zbulon se cili yll i bukurisë jugore e mërzit atë

Craig Conoversi një Bravolebrity veteran, ka kaluar nëpër shumë shokë që nga sezoni i parë i Sharmi jugor. Dhe kjo do ta bënte më të lehtë të filmosh me disa në krahasim me të tjerët.

Pra, ishte një pyetje argëtuese t’i bëje yllit Southern Charm se cila Bravolebrity e mërzit më shumë. Intervista është realizuar nga askush tjetër veçse e dashura e Craig, Paige DeSorbo.

Craig pothuajse nuk u përgjigj, por zbuloi se një koleg i Southern Charm është më i bezdisshëm

@deciderdotcom #southerncharm ylli #craigconover & #summerhouse queen #paigedesorbo derdhin çajin mbi të cilin Bravolebriteti e mërzit më shumë Conover. #bravo #bravotv ♬ tingull origjinal – Vendimtar

Craig ishte i ftuar në emisionin e ri të të dashurës së tij, In Bed With Paige DeSorbo. Miniseriali, me mirësjellje të Amazon Live, është një talk show që përqendrohet në blerjet, zakonet personale dhe stilin, ndër tema të tjera.

Dhe në një homazh për reputacionin e Paige për të kaluar pjesën më të madhe të fundjavave të saj Summer House e shtrirë në shtrat, ajo do të drejtojë shfaqjen nga pizhamet e saj, nën çarçafët e saj.

Gjatë episodit, Paige i kërkoi Craig-ut të përmendte “Bravolebriteti të mërzit më shumë?” Duket qartë se i pakëndshëm, ai u fsheh nën mbulesa si përgjigje.

“Është në rregull. kjo ishte një gjë e mirë për të kapërcyer. Nuk duhet të përgjigjesh, mund ta kapërcesh”, i sugjeroi Paige të dashurit të saj.

Craig e përsëriti pyetjen përpara se t’i thoshte Paige-t: “Ti e di kush është.” Ai shtoi: “Aktualisht, ai është në emisionin tim.”

Kështu që themeluesi i Sewing Down South pranoi se ishte një anëtar aktiv i kastit. Jo se Olivia Flowers do të kishte qenë kështu. Por bazuar në sezonin e fundit të Southern Charm, do të kishte kuptim që do të ishte ose Austen Kroll ose Shep Rose.

“E di. Është Austen”, zbuloi bashkë-prezantuesi i podcast-it të Giggly Squad. “Po. Por unë e dua atë, “tha Craig për mikun e tij. Paige pranoi: “Po, por ai është i bezdisshëm.”

Ishte e gjitha në argëtim të mirë. Por do të kishte kuptim që Paige gjithashtu nuk mendon më të mirën për Austen pas mënyrës se si ai e trajtoi shoqen e saj të mirë, Ciara Miller.

Sa i përket ndërveprimit të Craig me Austen në Southern Charm sezonin e kaluar, pati shumë konflikte. Craig vazhdoi të debatonte me shokun e tij më të mirë për mënyrën se si ai e trajtoi grupin duke marrë vesh për përplasjen e tij me Taylor Ann Green.

Southern Charm është aktualisht në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.