Craig Conover thotë se Austen Kroll flinte me ish-të e tij

Klea

Craig Conover thotë se Austen Kroll flinte me ish-të e tij

Duket sikur Craig Conover mund të jetë shndërruar në një person mjaft të mirë gjatë pushimit të Southern Charm mes sezoneve. Shfaqja më në fund u kthye dhe Craig mund të ishte i vetmi që nuk përfshihej në një rrëmujë të plotë.

Kur pamë për herë të fundit skuadrën jugore, Taylor Ann Green po shqetësohej për ndarjen e saj me Shep Rose. Austen Kroll ishte i zënë duke qenë Austen dhe me këtë dua të them se ai mund ose nuk mund ta ketë mbajtur veten të zënë duke nuhatur rreth ish-Tejlorit të Shep-it.

Tani Craig zbulon se Austen thyerja e kodit të broshurës është në thelb mënyra se si ai rrotullohet. Ai shpjegoi në episodin më të fundit të sezonit 9.

Prirja e Austen për ish-et

Austen është shumë i njohur për audiencën Bravo, sepse ai i zvarrit mësimet e tij në dashuri në disa shfaqje. E kemi parë të takohet në Southern Charm, Summer House dhe Winter House. Ndërsa Austen duket se e ka marrë vajzën, ai nuk duket se kurrë nuk varet nga vajza.

Polemika e madhe e këtij sezoni është që Austen të lidhet me Taylor. Por ndoshta ka të bëjë më pak me magnetizmin e kafshëve të Austen-it dhe më shumë për obsesionin e lehtë të Taylor-it me Shep-in e zemëruar. Thënë kështu, sipas Craig, Austen kurrë nuk i është shmangur lidhjes me flakët e mëparshme të miqve të tij.

Ai i tha Shepit: “Unë njoh shumë vajza me të cilat kam pasur takime që ai ka shkuar dhe ka fjetur më pas”. Kjo është ndoshta shumë e saktë, por në rrezik të tingëllojë sikur po mbroj Austen, Charleston nuk është një qytet tmerrësisht i madh. Craig shtoi: “E mora vesh vite më vonë.”

Ju kujtohet Chelsea?

Por Shep është mësuar me lëvizjet e Austen. Ai ka qenë atje dhe e ka bërë këtë tashmë dhe ka sjellë në jetë fantazmën e Chelsea Meissner. “Të kujtohet Chelsea? Ajo dhe unë ishim duke u shoqëruar dhe unë u nisa për atë fundjavë, dhe ai u zhvendos menjëherë brenda, “tha Shep. Pavarësisht sjelljeve të pamenduara të Austen me gratë, nuk është se Shep ka qenë një engjëll.

Po Austen dhe Chelsea patën një romancë të shkurtër, por ajo i dha një goditje Shepit dhe ai e shpërtheu atë. Ne e dimë këtë sepse është dokumentuar në kamera, kështu që Shep nuk mund të sillet si një Princi simpatik mbi të.

Craig u ndal në ndjekje dhe tha:[Austen’s] fjala nuk ka shumë rëndësi kur bëhet fjalë për lidhjen me vajzat.” Na tregoni Craig, fjala e kujt do të thotë shumë në atë grup?

Në rrëfimin e Shepit, ai vazhdoi: “Ka një histori që Austen dëshiron atë që unë kam. Ndonjëherë ndihet personale. Është pothuajse si lodra në një kuti rëre. [Austen says]’Unë dua lodrën që keni.’ [And I say]’Epo ka tre lodra,’ [and he replies]’Jo, jotja!’”

Dhe ja ku e keni, nga vetë doktor Shep, është vetëm një rast kur Austen është xheloze për jetën e Shepit. Qëndroni të sintonizuar për më shumë analiza të marrëdhënieve dhe kapni Southern Charm të enjteve Bravo në orën 21:00 ET.