Craig Conover 'Pyetje' Zgjedhjet e jetesës së Paige DeSorbo

Klea

Craig Conover ‘Pyetje’ Zgjedhjet e jetesës së Paige DeSorbo

Sezoni 8 i Summer House do të ofrojë një vështrim prapa në verën e vitit 2023 dhe atë që po ndodhte në jetën e kastit. Premiera e shumëpritur do të shfaqet më 22 shkurt dhe shikuesit shpresojnë të marrin disa të dhëna se çfarë i ndau me të vërtetë Carl Radke dhe Lindsay Hubbard.

Ndërkohë, në kohë reale, fansat e dinë këtë Craig Conover planet për të propozuar për të Paige DeSorbo deri në fund të vitit. Dyshja në distanca të gjata është ende e fortë.

Ajo që fansat mund të shohin gjatë sezonit të ardhshëm të Shtëpisë Verore janë sugjerime për një shkëputje mes çiftit dhe vizionit të tyre për të ardhmen. Një ndjenjë e ngjashme u ndje gjatë sezonit të fundit të “Southern Charm”, kur Craig i tha Paige se nuk do të ishte fundi i botës nëse ata ndaheshin. Çështja e vazhdueshme është rregullimi i tyre i jetesës dhe ngurrimi i kontribuesit të modës për t’u transferuar në Charleston, Karolina e Jugut.

Paige ende shqetësohet se lëvizja në Charleston do të “ndryshojë identitetin e saj”

Sipas një njoftimi për shtyp për sezonin e ardhshëm të Summer House, çifti i fuqisë Bravolebrity janë “lumturisht të dashuruar” që nga fillimi i verës 2023. Jo vetëm kaq, por dyshja janë “më të mirët që kanë qenë ndonjëherë”.

Megjithatë, çështja e vazhdueshme se kur Paige do të zhvendoset në jug është shumë e pranishme. Komentet pretendojnë se ylli i realitetit televiziv është ende i pakëndshëm që ndërmarrja e hapit të radhës në marrëdhënien e saj me Craig do të “ndryshojë identitetin e saj”.

“Kur ajo fillon të kërkojë një apartament të ri në qytetin e Nju Jorkut, Craig vë në dyshim zgjedhjet e saj dhe ajo mbetet e pyetur nëse mosgatishmëria e saj për t’u angazhuar do ta shtyjë marrëdhënien e tyre përtej kufirit,” ngacmohej njoftimi për shtyp i sezonit 8 të Summer House.

Me sa duket, çfarëdo që Paige vendosi të bënte në lidhje me pasurinë e saj të paluajtshme nuk ndikoi në marrëdhënien e saj me themeluesin e Sewing Down South. Sa i përket asaj se çfarë do të sjellë e ardhmja, kjo është një pyetje për sezonet e ardhshme.

Sezoni 8 i Summer House jep premierë të enjten më 22 shkurt në orën 21:00 në Bravo.