Craig Conover parashikon ndarjen nga Paige DeSorbo: 'Shumë e mundshme'

Klea

Craig Conover parashikon ndarjen nga Paige DeSorbo: 'Shumë e mundshme'

Mund të telefononi Craig Conover shumë gjëra, por të paktën ai është i sinqertë. Gjatë një pop-up të fundit në Summer House, ai u tregua shumë i sinqertë për marrëdhënien e tij me të Paige DeSorbo. Ai pranoi se nuk do të habitej nëse lidhja e tyre do të merrte fund.

Craig bëri zbulimin befasues gjatë sezonit 8 të Summer House, Episodi 5. Vetëm në fillim të këtij viti, ai vraponte duke thënë se ata do të fejoheshin deri në fund të 2024. Pra, çfarë ndodhi?

A janë Craig dhe Paige në shkëmbinj?

Zbulimi befasues erdhi gjatë një bisede mes Craig dhe Kyle Cooke. Ylli i Southern Charm po fliste për një sërë ndryshimesh në stilin e jetës që ai kishte përfshirë së fundmi. Ai pi më pak dhe është i fokusuar në shëndetin e tij mendor dhe fizik. Kyle pyeti veten nëse këto ndryshime ishin me kërkesën e Paige. Crag këmbënguli se ndryshimet nuk kishin lidhje me marrëdhënien. Më vonë atë natë, ai filloi të fliste për të ardhmen e tij me Paige, ose mungesën e saj.

“Unë e dua Paige,” i tha Craig Kyle. “Nëse stërvitemi, stërvitemi. Por nëse nuk e bëjmë, nuk është fundi i botës.”

Kyle ishte përtej në mëdyshje. Ai kishte nevojë për Craig për të elaboruar. Ai u përgjigj: “A shihni një botë në të cilën nuk përfundoni me të?”

“Dua të them, ka gjithmonë një shans, apo jo? Ne jetojmë në vende të ndryshme,” pranoi Craig.

Njohësi i jastëkëve vazhdoi: “Ajo jeton në New York City, ajo e do Nju Jorkun. Më pëlqen Charleston, drejtoj një kompani nga Charleston. Është shumë e mundshme. Do të ishe naiv të thuash: “Thjesht do të funksionojë gjithçka”.

Në distancë apo jo, Craig ka parë që pjesa e tij e drejtë e romancave televizive të realitetit të shpërthejë. Në sezonin 8 të Summer House, ne po e shohim të ndodhë me Carl Radke dhe Lindsay Hubbard. Pavarësisht, do të mendonit se Craig do të përpiqej të kishte pak më shumë optimizëm për të ardhmen e tij me Paige. Imagjinoni si duhet të ndihet ajo duke e parë këtë?

Gjatë bisedës, Craig pranoi se sasia e pasigurisë në marrëdhënien e tyre kishte filluar të rëndonte mbi të. Ai dëshiron të dijë me siguri se çfarë do të ndodhë më pas me marrëdhënien e tyre, por asnjëri prej tyre nuk është i gatshëm të lëvizë në kërkesat e vendndodhjes së tyre. Craig tha se ai është i shqetësuar se durimi i tij do të konsumohet përpara se Paige të jetë gati të qetësohet. Pranimi i kësaj në kamera duket si një mënyrë që Craig të ushtrojë presion mbi Paige.

Summer House vazhdon të enjten në mbrëmje në 9/8c në Bravo.