Craig Conover në sezonin 10 të Southern Charm: 'Një ton për të ndarë'

Klea

Craig Conover në sezonin 10 të Southern Charm: 'Një ton për të ndarë'

Bukuria e Jugut Sezoni i nëntë ishte një sezon veçanërisht tërheqës, ajo me lidhjet e ngadalta të Austen Kroll-it që u rikthyen për ta ndjekur atë dhe aftësia e çuditshme e Olivia Flower për të kërkuar respekt dhe përgjegjësi nga Taylor Ann Green. Craig Conover dhe Paige DeSorbo vazhduan të lundronin në marrëdhënien e tyre, ndërsa Shep Rose e pyeti të tijën me alkool.

Madison LeCroy ishte fotoja e lumturisë së martesës dhe së fundmi konfirmoi përmes Instagramit se spektakli do të rikthehej për një tjetër sezon. Pra, me gjithë këtë ngacmim për një sezon të ardhshëm, ia vlen të përmenden vërejtjet e Craig për atë që mund të pritet për sezonin 10.

Craig ngacmon “pikën interesante” në të cilën ai dhe Shep janë aktualisht

Gjatë një ngjarjeje të kohëve të fundit në NYC, Craig i tha ekskluzivisht Us Weekly se ai kishte “shumë për të ndarë” në eventualitetin që kamerat Bravo të fillojnë të rrotullohen përsëri në Charleston, Karolina e Jugut.

Themeluesi i Sewing Down South dhe dashuria e tij zonja u shfaqën së bashku në një event për përditësimin e menysë së re të Panera.

“Nëse kthehemi, kemi shumë për të ndarë. Unë mendoj se djemtë janë në një vend interesant, veçanërisht unë dhe Shep, “tha Craig.

Fansat do të kujtojnë se si treshja Southern Charm pati një bisedë “shumë reale, shumë të papërpunuar” rreth konsumit të alkoolit gjatë xhirimeve të sezonit 9 në fund të 2023. Dhe Bravolebrity mendon se situata është larg zgjidhjes.

“Ju keni parë një pjesë të një bisede shumë më të gjatë. [There’s] nuk ka kohë të mjaftueshme në një episod. Shep dhe unë — i kemi mbajtur gjërat në nivel [since the reunion]. Shkojmë në palestër në të njëjtën kohë dhe shihemi, por mendoj se kjo është një bisedë e madhe [to continue on the show]”, zbuloi Craig. “Duke pyetur, 'Si ishte udhëtimi i tij në Kosta Rika? Çfarë mori prej tij dhe si po e jeton jetën tani?' Nuk e kemi bërë ende atë bisedë. Pra, nëse kthehemi, mendoj se do të jetë diçka që unë jam i emocionuar ta heq nga gjoksi. Jam i emocionuar që kam sërish miqësi me Shepin.”

Ndërkohë, Austen me sa duket ka zbutur mënyrat e tij dhe është vendosur, të paktën tani për tani, me Audrey Pratt.

“Ai në fakt po thërret [her] e dashura e tij”, tha Craig. “Unë jam gjithmonë duke e mbështetur atë dhe ne e duam atë. Ajo është e mrekullueshme. Ajo erdhi tek unë dhe në festën e Vitit të Ri të Pejxhit në shtëpinë tonë. Do të shohim se çfarë do të ndodhë me të.”

Sa për Craig, jeta ndryshoi në mënyrë drastike gjatë dhjetë viteve. Ai ka një kompani jashtëzakonisht të suksesshme, të quajtur Sewing Down South. “Marrëdhënia e tij e vërtetë” me Paige ka magjepsur shikuesit.

Craig reflektoi në nëntë sezonet e fundit. Ai tha: “Pas 10 vitesh, për fat, [I’m] duke hyrë në këtë epokë të re në jetën time.”

Kjo “epokë e re” përfshin reduktimin e pijeve. Dhe kjo ka ngritur disa pyetje për njerëzit me të cilët Craig kalon kohën e tij.

“Unë nuk pi më në të vërtetë – kam ende pije – por si duket për mua tani?” tha ai për Us Weekly. “A përshtatet ende Charleston? A përshtatet ende grupi im i miqve? Të gjitha gjërat që jam i emocionuar t'i eksploroj, por mendoj se njerëzit do të ishin të emocionuar të vazhdonin t'i shikonin.”