Craig Conover mbron Carl Radke pas ndarjes së Lindsay Hubbard: "Jo djalli"

Klea

Craig Conover mbron Carl Radke pas ndarjes së Lindsay Hubbard: “Jo djalli”

Vera e vitit 2023 ka qenë e vështirë për shumë njerëz, por veçanërisht tragjike për yllin e Summer House Lindsay Hubbard. Pasi ka shijuar një miqësi dhe më pas fejesë me Karl RadkeLindsay për fat të keq u shndërrua në lumturi kurrë.

Ndërsa njerëzit me siguri kanë një mendim se si dhe pse gjërat shkuan ashtu siç bënë ata, miqtë e Lindsay dhe Carl po bëjnë gjithashtu thirrje. Craig Conover e ka futur Charm-in e tij Southern në mesin e ekuipazhit të Hamptons që kur bashkoi forcat me Paige DeSorbo. Pasi pa shumë rrëmujë gjatë marrëdhënies së Carl dhe Lindsay, ai po del në mbrojtje të shokut të tij. Us Weekly ka lugën.

Craig qëndron për Carl

Tifozët e Summer House u tronditën kur Carl e hodhi Lindsay-in, me sa duket i paqartë. Ai e bëri këtë edhe në kamera, gjë që bëri që shikuesit të ndanin mendimet e tyre. Disa mendonin se Karli po dilte si frikacak dhe të tjerë mendonin se Karli nuk donte të ndahej me Linds pa dëshmitarë, sepse ajo mund të aktivizohej paksa.

Sipas Craigy, ai nuk ka folur me Carl. Ai tha se shkrimi ishte në mur për një kohë të gjatë. “Nuk kam folur me të, por jam i sigurt që Carl-it, nuk m’u duk koha e duhur… Në thelb, nëse dikush vendos të mos ecë përpara me një martesë, më vjen erë, por unë nuk Mos mendoni se kjo e bën dikë djall, – filloi Craig.

“Është vetëm njohuri publike dhe realiteti televiziv është i çuditshëm, sepse duhet të presësh disa muaj. Ju nuk mund të gjykoni dikë nga rezultati përfundimtar pa të gjithë kontekstin. Pra, jo, Carl nuk është djalli,” shtoi ai. Nëse asgjë tjetër, Summer House mund të ketë disa shikues të rinj këtë sezon, sepse njerëzit do të duan të dëshmojnë prishjen.

Craig nuk është i sigurt se çfarë e shtyu në mënyrë specifike Carl-in të tërhiqte prizën, por ai nuk dëshiron që publiku i gjerë ta djegë Carlin në kunj para se të shikojë shfaqjen. “Ndjehem keq për të dy, por mendoj se njerëzit që kanë qenë në atë pozicion dhe janë martuar dhe ne do ta trajtojmë më vonë, ndoshta do t’u rekomandonin njerëzve që të mos e bënin këtë,” vazhdoi ai.

Craig sheh të ardhmen…

“Unë mendoj se martesa ndoshta i bën gjërat më të komplikuara, kështu që nëse nuk jeni në terren të fortë paraprakisht, ndoshta nuk duhet ta bëni atë.” Nuk duket Craig si një qenie njerëzore e evoluar e tërë!

Ai gjithashtu dha një pasqyrë të asaj që po shkon në rrugën tonë. “Unë mendoj se do t’i shihni ata duke u përpjekur të gjejnë rrugën më të mirë për ta këtë verë. Dhe kështu ka shumë kontekst nga të dyja që nuk i keni parë ende. Dhe kështu nuk rrënjos kurrë kundër askujt. Doja që të funksiononte për ta, por thjesht mendoj se nuk jam i lumtur për asgjë.”

Pastaj Craig vuri në dukje se fansat do të kenë shumë më pak pyetje pas transmetimit të shfaqjes. Që ose do të thotë se Lindsay u mërzit plotësisht ose Carl është padyshim i kontrolluar. “Për fat të mirë, mendoj se ka miqësi të mira këtë vit. Dhe njerëzit që përpiqen të ndihmojnë njëri-tjetrin, dhe është eksploruar gjatë gjithë sezonit. Unë u trondita nga rezultati përfundimtar. Por kjo nuk do të thotë se nuk kam më shumë informacion nga të jem me ta gjatë gjithë verës sesa të gjithë të tjerët”, tha ai.

Lindsay është aktualisht në Bahamas me “vajzat e saj” dhe Carl ndoshta është fshehur në disa shkurre në një vend të panjohur.

Sezoni 9 i Southern Charm transmetohet të enjten në 9/8c në Bravo.