Courtney Rhodes pretendon se Kenya Moore është një 'bulliste' për prodhuesit e RHOA

Klea

Courtney Rhodes pretendon se Kenya Moore është një ‘bulliste’ për prodhuesit e RHOA

Nuk është kurrë për t’u habitur të dëgjosh që Shtëpiake Reale janë fajtore për sjelljen e divave. Është për t’u pritur. Sigurisht, ka një kohë, vend dhe prag. Ndërsa është puna e një amvise të nxisë dramë, ajo duhet të jetë brenda kufijve të shfaqjes.

Por fama mund t’i shkojë në kokë, dhe nëse Courtney Rhodes atëherë mund të besohet Kenia Moore mund të jetë viktima e fundit e famës. Shumë fansa të Real Housewives të Atlantës e duan Kenian sepse e dinë që ajo luan një personazh, ose kështu besojnë ata.

Por me këtë dashuri vjen edhe zhgënjimi. Shumë shikues mendojnë se Kenia është bërë pis më shumë se një herë nga modifikimet e prodhimit. Dhe Kenia mund të jetë po aq e pakënaqur me prodhimin. Për të mos përmendur pjesën tjetër të ekuipazhit.

A shpërtheu Kenia në stafin e RHOA?

Të premten, më 4 gusht, Courtney shkoi në podkastin e David Yontef, Behind the Velvet Rope, për të diskutuar sjelljen e aktorit të saj. “Kenia është shumë më deluzive sesa e kuptojnë njerëzit,” tha ajo, “dhe kur ajo dëshiron të bëjë diçka dhe të ketë një histori në një tregim, ajo thjesht do të vrapojë me të.”

Në veçanti, ajo iu referua një përçarjeje pas sezonit të 15-të. “Ishte e qartë se Kenia ishte në rregull, sepse ajo që nuk patë ishte se ajo po shante prodhimin. Mënyra se si ajo flet për produksionin – thjesht më bën të ndihem i pakëndshëm. Në udhëtimin në Alabama, ndriçimi nuk ishte mjaftueshëm i ndritshëm për të, dhe ajo thjesht e përplasi këtë zonjë të re në prodhim. Unë thjesht isha i mërzitur.”

Ajo vazhdoi, “Kjo ishte kaq e papërshtatshme, dhe kjo nuk është e drejtë. Nuk më pëlqen kjo. Ai sh*t nuk është i lezetshëm. Ju nuk jeni mbi askënd. Nuk po i kushtoja vëmendje reagimit të të gjithëve. Por për mua personalisht kam qenë se miqtë e mi nuk e bëjnë këtë. Ju nuk i trajtoni njerëzit kështu. Njerëzit kanë të drejta. Ngacmimi nuk është i lezetshëm. Si, hajde, ndalo. Nuk është në rregull.”

Courtney përfundoi me një pritje prekëse. “Nuk ka rëndësi nëse është dikush që fshin dyshemenë. Nuk ka rëndësi. Ne jemi të gjithë njerëz. Është kaq e rëndë dhe mosrespektuese. Kam humbur shumë respekt për të në atë moment dhe duke parë që disa herë – ne jemi vaj dhe ujë. Gjatë një kohe kur punëtorët thelbësorë janë aq të theksuar, Courtney nuk mund të ishte më korrekte.

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.