Colin MacRae

Klea

Colin MacRae sqaron bombat e ribashkimit të jahteve me vela poshtë kuvertës

Daisy Kelliher’s trekëndëshi i dashurisë me Gary King dhe Kolin MacRae tani duket si më shumë telashe se sa ia vlente. Ndoshta ka diçka në thënien, “mos e vidhos ekuipazhin”. Pavarësisht se sa miq të mirë jeni. Por zbehet në krahasim me atë që po ndodhte në det.

Sepse siç rezulton, ekzistonte një tjetër trekëndësh dashurie mes inxhinierit dhe një gruaje misterioze me të cilën ai tani është në një lidhje. Në Jahti me vela poshtë kuvertës Ribashkimi i sezonit 4, pati disa zbulime.

Në fakt, Colin zbuloi se fillimisht ishte lidhur me Daisy-n përpara se të fillonte sezoni. Daisy u përgjigj, duke pretenduar se Colin ishte lidhur me vajzën tjetër në të njëjtën kohë. Pretendimi i Colin-it se ai u tregoi të dyja grave për tjetrin, bëri pak për të ndihmuar kauzën e tij.

Colin pretendon se kishte “Zero mbivendosje” midis Daisy dhe të dashurës së tij aktuale

@parlayrevival_colin komentoi në Instagramin e @bestofbravo

Një faqe fansash e Bravo në Instagram komentoi bombat e ribashkimit. Kjo bëri që Colin të postonte një kundërshtim në mbrojtje të tij.

@bestofbravo shkroi, “Colin dhe Daisy në fakt ishin lidhur për herë të parë PARA se sezoni të fillonte xhirimet. Gjithashtu, Colin ishte duke fjetur me një vajzë tjetër para se të filmonte gjithashtu, për të cilën Colin tha se Daisy e dinte, dhe Daisy tha në ribashkim se për këtë arsye e bëri atë në mbrojtje.”

Afati kohor midis ndarjes së Kolin me Daisy dhe fillimit me vajzën tjetër ishte “gjashtë javë”. Megjithatë, fakti që ai ishte duke fjetur me të dyja gratë menjëherë i dha Dejsit një pauzë.

Si përgjigje, Colin postoi deklaratën e mësipërme. Ai pretendoi se “ishte beqar në sezonin” dhe se kishte ZERO mbivendosje. Sipas shpjegimit të inxhinierit, “Daisy dhe unë i përfunduam gjërat menjëherë pas shfaqjes dhe PASHJË u lidha me ‘gruaja tjetër'”.

Ai e quajti supozimin se kishte një të dashur jashtë varkës gjatë sezonit, “kalë sh*t”. Dhe e përfundoi deklaratën duke thënë se ai nuk është një mashtrues.

Daisy dhe Gary raportohet se do të xhirojnë sezonin 5, por Colin është jashtë për këtë. Gjërat në Parsifal III nuk do të jenë më kurrë të njëjta.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR SHPJEGIMET E KOLINIT? A BËN NDRYSHO TË ARGUMENTIT TË TIJ FAKTI QË ISHTE I NDERSHËM ME TË DY ZONJA? SI NDJEHENI RRETH REAGIMIT TË DAISY-t ndaj të gjithave?