Claudia Jordan dhe Boston Rob Star

Klea

Claudia Jordan dhe Boston Rob Star

NBC përgatiti diçka të çuditshme për të kuruar bluzën tonë të dimrit! Ata po ringjallin Deal or No Deal, por këtë herë, ka një kthesë tropikale. Shfaqja e re është Ishulli i marrëveshjes ose pa marrëveshje. Është si një fëmijë dashurie mes shfaqjeve klasike të lojërave të viteve 2000 dhe Survivor.

NBC sapo hodhi trailerin dhe duket i egër. Çuditërisht, ka disa fytyra të njohura në kast.

Claudia Jordan nga The Real Housewives of Atlanta dhe superylli i Survivor “Boston” Rob Mariano janë të dy të vendosur për të konkurruar. Pra, edhe nëse konkurrenca duket si një premisë pa kuptim, ne të paktën kemi disa veteriner të televizionit realitet për të na argëtuar. Shikoni trailerin më poshtë!

Sillni ato çantat

Deal or No Deal po i shton një kthesë të re lojës nga shfaqja origjinale. I drejtuar nga Joe Manganiello, emisioni do të prezantojë 13 garues të cilët janë sjellë në ishullin privat të Banker. Çanta ikonë Deal ose No Deal janë shpërndarë në të gjithë ishullin. Çdo javë, garuesit duhet të konkurrojnë në sfida për të siguruar çantat për lojën Deal ose No Deal të asaj nate.

Ashtu si në shfaqjen origjinale, qëllimi është gjithmonë të merrni çantën me vlerë më të lartë. Personi me shumën më të madhe të dollarit në çantën e tij merr imunitet. Ata gjithashtu dërgojnë dikë në “The Temple”, ku bërja e një marrëveshjeje të keqe me Bankierin ju eliminon. Personi i fundit që qëndron në këmbë merr mundësinë për të luajtur një lojë përfundimtare, me vlerë të lartë të Deal ose No Deal. Çmimi total në para është 200 milionë dollarë!

Me kaq shumë para në linjë, ju e dini se do të ketë një dozë solide të strategjisë sociale dhe mashtrimeve. Në një klip, Boston Rob flet për dëshirën për të “kontrolluar” lojën. Por, duket sikur fama e tij mbi Survivor mund t’i vërë një objektiv në shpinë.

Ndërkohë, Claudia është një ish-modele e Deal or No Deal. Ajo pretendon se e njeh artin e marrëveshjes falë përvojës së saj të drejtpërdrejtë me shfaqjen. Por, le të jemi të vërtetë, a do të jetë dikush me të vërtetë që do ta tejkalojë Bankierin?

Deal or No Deal Island shfaqet premierë më 26 shkurt në orën 9:30/8:30c në NBC.