Citimet më të mira të kapitenit Lee Rosbach nga poshtë kuvertës

Klea

Citimet më të mira të kapitenit Lee Rosbach nga poshtë kuvertës

Poshtë kuvertës është plot me personazhe gazmore dhe histori argëtuese, duke e bërë reality show një minierë ari për citate. Adhuruesit e ekskluzivitetit pëlqejnë të aplikojnë citate klasike nga shfaqja në situatat e përditshme, veçanërisht në mesin e spin-off-eve të tjera të Below Deck. Edhe pse shumë citate vijnë nga shumë personalitete të ndryshme të “Blow Deck”, disa nga më të njohurat me një linjë janë thënë nga kapiteni i preferuar nga fansat. Lee Rosbach.

I përshëndetur si titulli më i këndshëm nën kuvertë ndonjëherë, kapiteni Lee ka pjesën e tij të duhur të momenteve të vetme dhe të cituara që fansat duan t’i përsërisin edhe vite pasi ai i tha për herë të parë. Le të hedhim një vështrim në disa nga thëniet më të mira që ka thënë Kapiteni Lee në Below Deck.

“Unë jam më i çmendur se një pulë e mërzitur.”

“Unë jam më i çmendur se një pulë e mërzitur!” ishte mënyra e Kapitenit Lee për të shprehur zemërimin ekstrem, dhe ne mendojmë se është e mahnitshme. Edhe pse ne nuk e kemi përjetuar këtë nga dora e parë, ne me siguri imagjinojmë se një pulë e mërzitur do të ishte e bukur, mirë, e mërzitur. Por duke na bërë të imagjinojmë një situatë të tillë është ajo që e bën këtë rresht kaq qesharak.

Sigurisht, një nga gjërat që fansat e Below Deck i pëlqejnë më shumë kapiten Lee është se ai është një kapiten punëtor që kujdeset vërtet për ekuipazhin e tij. Por shikuesve u pëlqen gjithashtu që kapiteni është qesharak dhe i afërt në të njëjtën kohë. Ne jemi të gatshëm të vëmë bast se shumica e njerëzve kanë përjetuar se si është të jesh kaq i çmendur sa zemërimi yt mund të përcillet vetëm me një përngjasim qesharak si ky! Dhe, ne shpresojmë që të mos përjetojmë kurrë se sa i mërzitur mund të jetë një pulë e mërzitur.

“Jeta është si një sanduiç mut. Sa më shumë bukë të kesh, aq më shumë mut duhet të hash.”

Kapiten Lee

Duke folur për lidhjen, të gjithë ndoshta mund të lidhen me këtë citat në një nivel. Edhe nëse nuk kemi qenë në gjendje ta shprehim me aq elokuencë sa kapiteni i preferuar i të gjithëve në Below Deck, të gjithë e kuptojmë se çfarë do të thotë ai deri në një farë mase. Një mënyrë për të interpretuar këtë citim fantastik është se sa më shumë të kesh në jetë, aq më shumë gjëra me të cilat në mënyrë të pashmangshme duhet të përballesh.

Megjithatë, ashtu si me linjën e tij “pulë e mërzitur”, ky citim na detyron të kemi disa imazhe mendore që mund t’i bënim padyshim. Faleminderit, kapiten Lee. Megjithatë ne ju duam, ndaj ju falim.

“Unë jam aq serioz sa një atak në zemër!”

Siç e përmendëm më parë, fansat e duan kapitenin Lee sepse ai është qesharak por i këndshëm, dhe gjithashtu drejton një anije të ngushtë. Edhe pse kjo ka çuar në disa momente të tmerrshme, shikuesit e Below Deck e duan kryesisht atë për të. Ky citat është dëshmi e anijes së ngushtë që drejton ky kapiten shumë i dashur. Duhet ta pranoni, “Unë jam aq serioz sa një atak në zemër” është një përgjigje mjaft qesharake ndaj pyetjes “a je serioz?!”

Siç e pamë me citimin e pulës, kapiten Lee pëlqen një shëmbëlltyrë po aq sa djali tjetër. Personalisht, ne nuk mund të mendojmë për një mënyrë më të mirë për të shprehur se sa serioz jeni sesa të krahasoni seriozitetin tuaj me një atak në zemër. Plus, kjo krijon një linjë shumë qesharake me një linjë.

“Nëse filloni të qani përsëri, unë do të duhet të shkoj t’ju marr pak djathë për të marrë verën që keni nxjerrë”

Në disa mënyra, kapiteni Lee veproi si babai i anijes. Ky është padyshim një citim që babai juaj mund të thotë kur ishte i çmendur. Sidoqoftë, ne e duam atë sepse përfshin një lojë fjalësh, dhe ne mendojmë se ato janë “të mirënjohura”. (A pëlqen djathi? OK, më falni, ne do të tregohemi.)

Ne gjithashtu e dimë se si ndihet. Ndonjëherë thjesht dëshironi t’u thoni gjëra të tilla njerëzve. Dhe nëse je një kapiten i ashpër por i dashur anijesh në një reality show popullor, ndonjëherë mundesh!

“Ne e vidhosëm qeskën aq shumë sa duhet të kishim një pjellë këlyshësh që vraponin përreth”

Ah, kapiten Lee. Gjithmonë duke na bekuar me imazhe të mahnitshme. Shihni, kjo është arsyeja pse ne duhej të kishim një artikull të tërë kushtuar thjesht citimeve nga kjo perlë. Natyrisht, “vidhos qesen” është një shprehje që do të thotë “të ngatërrosh”. Duke përdorur termin si lojë fjalësh me një fjalë të dyfishtë, kapiten Lee, mirë, tërhoqi një kapiten Lee. Ky thënie përmbyllëse është shembulli i përsosur se pse ai është kaq i cituar dhe pse fansat i duan kaq shumë modelet e tij.