Cilët yje të Bravo nuk do të ftonin Dorinda Medley në Bluestone?

Klea

Cilët yje të Bravo nuk do të ftonin Dorinda Medley në Bluestone?

Dorinda Medley Së fundmi u zbulua se kush nuk do të ishte i mirëpritur të kthehet në Manorin e dashur Bluestone. Alumja Real Housewives e Nju Jorkut ka deklaruar se ajo nuk ka nevojë që dikush të mund të kthehet në tokat e pasurisë së saj të madhe.

Përveç faktit që njerëzit “të këqij” përbëjnë gjysmën e Bravoverse, Dorinda hodhi disa detaje dhe emrat në një episod të podcast-it të Page Six, Virtual Reali-Tea.

“Nuk kam nevojë që ta pëlqesh, kështu që kushdo që ka qenë vërtet keqbërës (nuk do të ishte i mirëpritur të kthehet),” tha ajo. Ajo e ndoqi këtë duke emëruar veterinerin Real Housewives të Orange County, Vicki Gunvalson dhe shokun e saj nga RHONY, Jill Zarin.

Ajo përmendi Vickin duke kujtuar komentet që i pari bëri për shtëpinë e saj. Vicki ofendoi Bluestone Manor pas sezonit të dytë të Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Ajo tha se nuk i pëlqente arratisja dhe nuk ishte e interesuar të kthehej në shtëpinë e Dorindës. “Nuk dua të kthehem në Bluestone Manor. Unë do të mërzitem nga mendja ime atje. Nuk ka asgjë për të bërë atje, “tha ajo në vitin 2022.

“Unë nuk e dua shtëpinë e të gjithëve ku shkoj,” tha Dorinda. “Por unë nuk do të ulem atje dhe do t'ju them pse nuk më pëlqen.” Ajo përfundimisht e quajti mungesën e interesit të Vickit për Bluestone Manor me mungesën e “shijes” dhe mungesës së të kuptuarit për stilin e jetesës së pasurisë.

Ajo shtoi se Vicki nuk kishte sjellje dhe prandaj nuk do të ishte e mirëpritur të kthehej.

Jill ka pasur mish viçi me Dorindën për dy vitet e fundit. Dyshja kanë hedhur me radhë gjemba kundër njëri-tjetrit, duke filluar nga ajo që Dorinda e quajti Jillin “lapdog” dhe “e etur” deri tek Jill që e quajti Dorindën “b*tch”.

Në fund të ditës, Vicki dhe Jill nuk janë më të mirëpritur në Bluestone Manor. Por Dorinda shtoi se do të donte që një “artiste vërtetë e madhe” si Rhianna të vizitonte pasurinë e saj.

Megjithatë, le të jemi të vërtetë, kjo ndoshta nuk do të ndodhë. Dorinda pranoi se ylli i popit është ndoshta “shumë i zënë”.