Ciara Miller

Klea

Ciara Miller konfirmon se është ‘single dhe në takim’ pas ndarjes nga West Wilson

Ciara Miller konfirmon se është ‘single dhe në takim’ pas ndarjes nga West Wilson

Ciara Miller po përgatitet për kthimin e saj në Shtëpi verore sezoni 9, duke u përballur me mundësinë për të ndarë një shtëpi me ish-in e saj, West Wilson.

Ciara Miller

Në një intervistë të fundit me NJERËZITinfermierja dhe modelja 28-vjeçare ndau edhe një herë qasjen e saj për të lundruar në kompleksitetin e marrëdhënies së tyre nën të njëjtën çati.

“Kjo është një pjesë e të qenit në të 20-at është të prishësh disa gjëra dhe të rifillosh dhe ta zbulosh atë.” Ciara shpjeguar gjatë kremtimit të lançimit të Koleksionit Keratin Smooth Weightless të TRESemmé.

Ciara Miller

Pas ndarjes së saj me Perëndimi29, Miller u hap për statusin e saj aktual të marrëdhënies.

“Unë jam beqare dhe takohem”, zbuloi ajo, duke vënë në dukje një hezitim të sapogjetur për të takuar dikë nga televizioni.

Ciara Miller

“Unë vazhdoj të lëndoj ndjenjat e mia, kështu që nuk e di,” pranoi ajo. “Kjo krijon këtë gjë të çuditshme të dëshirës për të qenë më shumë i vetmuar dhe një lloj mbështjelljeje. Por për momentin, është shumë argëtuese, por atëherë jo të gjitha pjesët e saj janë argëtuese.”

Ciara Gjithashtu ndau se ajo shmang shikimin e saj në televizion si një formë e vetë-mbrojtjes nga ndikimi emocional i vonuar i transmetimit të emisionit.

Ciara Miller

“Koha e vonesës është rreth gjashtë deri në shtatë muaj,” tha ajo. “Mendërisht, jam përpjekur vërtet të eci përpara, por e bën të vështirë kur e shikon përsëri dhe emocionet ndonjëherë ndihen vërtet të freskëta.”

Mekanizmi i saj përballues përfshin mbështetje të konsiderueshme nga terapisti i saj dhe komunikim i ngushtë me bashkë-yjet Amanda Batula dhe Paige DeSorbo.

Ciara Miller

“Është vërtet argëtuese që mund të kap çdo moment dhe mund të kthehem nëse dua.” Miller pasqyrohet. “Kohët argëtuese që më pëlqen t’i rishikoj, por kohët e vështira, janë disi si, ‘Si përfundova këtu?’ Ne thjesht po e kuptojmë atë.”

Ciara shprehu një lidhje të fortë me fansat e saj femra, duke vlerësuar mesazhet e tyre të ndjeshmërisë dhe mbështetjes mbi interesat e mundshme romantike që arrijnë.

Ciara Miller

“Unë jam për vajzat në DM-të e mia që janë thjesht si “Unë mund të lidhem” ose “Unë kam qenë atje dhe ti nuk je memece”, tha ajo. “Vajzat sinqerisht e bëjnë atë të vlefshëm përmes të trashë dhe të hollë dhe të keqe dhe të mirë. Është me të vërtetë një komunitet i tillë.”

Duke reflektuar mbi historinë e marrëdhënies së saj, veçanërisht me Wilson, Miller diskutuan sfidat me të cilat u përballën pasi ai u fut në qendër të vëmendjes.

West Wilson

“Në fillim të dhjetorit ne kishim një darkë rreth asaj se si t’i shtronim të gjitha atje dhe të kuptonim se çfarë do të bënim.” Perëndimi ndarë gjatë pjesës 1 të Shtëpi verore ribashkimi i sezonit 8, duke pranuar kohën e tyre të shpeshtë së bashku, por paaftësinë e tij për t’u angazhuar për shkak të kompleksitetit të famës së lidhur me shfaqjen.

Ciara etiketuar e Perëndimit hezitimi për t’u kryer si një “polic i lehtë”, duke u ndjerë i mashtruar pas arritjeve të rëndësishme personale, duke përfshirë takimin me familjen e tij dhe pjesëmarrjen në një martesë së bashku.

West Wilson

Pavarësisht këtyre pengesave, ajo mbetet e hapur, por e kujdesshme për të ardhmen.

“Do të duhej të ishte një botë ndryshimesh apo diçka e tillë dhe unë thjesht nuk e di se çfarë janë të aftë njerëzit për të bërë kështu… Dua të them, nuk po e mbaj frymën për askënd”, përfundoi ajo.

West Wilson

Ndërsa xhirimet e sezonit 9 nisin në Hamptons, Miller është vendosur të lundrojë në këto dinamika personale në mes të një sfondi të fytyrave të njohura dhe anëtarëve të rinj të kastit.

Me Daniele Olivera Duke konfirmuar largimin e saj nga spektakli, sezoni i ardhshëm premton kthesa të reja dhe drama intensive ndërpersonale.