Ciara Miller dhe West Wilson fillojnë të bëhen seriozë

Klea

Ciara Miller dhe West Wilson fillojnë të bëhen seriozë

Ai tha fjalën G! Pasi kaloi të gjithë sezonin në një flirtim mbrapa-mbrapa, West Wilson thirrur Ciara Miller e dashura e tij në puntatën e fundit të Summer House. Tani, ne jemi ende duke u përpjekur të kuptojmë nëse ky ishte mendim i dëshiruar nga ana e West apo një shenjë pozitive e asaj që do të vijë. Ne shpresojmë për këtë të fundit.

A janë më në fund Ciara dhe West gati për të lulëzuar?

Momenti super i lezetshëm mes Ciarës dhe West u rrëzua gjatë sezonit 8 të Summer House, Episodi 10. Ata sapo kishin përfunduar festën e tyre me temë hapësinore, dhe të dy po përqafoheshin së bashku, duke u kënaqur në shkëlqimin e mëvonshëm të veshjes si alienë dhe astronautë të gjithë natën.

West tha: “Në thelb gjatë gjithë natës… Unë isha sikur, 'duhet ta takoni të dashurën time, si aliene'”.

Ciara u përgjigj: “A po më quan të dashurën tënde?” për të cilën West u përgjigj: “Për sa kohë që ju jeni një alien”.

Edhe pse kjo bisedë pas festës nuk dukej si një deklaratë “zyrtare” e një lidhjeje ekskluzive, i gjithë ky shkëmbim ishte prova se nuk ka asgjë si një romancë në Shtëpinë e Verës. Ne po përpiqemi fort për ta – veçanërisht duke marrë parasysh se si çiftet e tjera në shtëpi po luftojnë.

Për momentin, Ciara dhe West janë duke bërë hapa të vegjël. Gjatë seancës së tyre të përqafimit, Ciara i tha atij: “Ndjehem sikur ti më pëlqen”, dhe ai ra dakord. West u përgjigj: “Kështu ndihem edhe unë.”

A po e humbi mendjen dikush tjetër duke parë këtë? Ka kohë që ka pasur një romancë të Shtëpisë Verore për të cilën ia vlen të rrënjoset, por gjëja më e madhe që i pengon ata është kufizimi i marrëveshjes së tyre televizive të realitetit. Një sezon i Shtëpisë Verore zgjat kaq shumë dhe përpjekja për të mbajtur të gjallë lidhjen e tyre pa kamera mund të jetë e ndërlikuar.

Për momentin, West dhe Ciara kanë folur ngushtë për statusin e marrëdhënies së tyre. Megjithatë, West pranoi në Watch What Happens Live se Ciara takoi prindërit e tij. Kjo tingëllon si sjellje e të dashurës dhe ai tha se prindërit e tij “e duan” atë. Shpresojmë, është vetëm çështje kohe para se këta të dy t'i zyrtarizojnë gjërat.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.